Cüneyt Yüksel 2
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6
Müge 2
Hakan Sunal 2

Muratlı Yüzme Havuzunun Açılış Töreni Gerçekleşti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Muratlı Yüzme Havuzunun Açılış Töreni Gerçekleşti
Ahmet Sarıkurt 2
Abone ol
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Muratlı Yüzme Havuzu düzenlenen açılış tören ile hizmete sunuldu.
Özgür Köker 2
Akın Yılmaz 2

Muratlı ilçesi Kazım Dirik Mahallesi’nde gerçekleşen törene Tekirdağ Milletvekilleri Candan Yüceer ve İlhami Özcan Aygun, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, TESKİ Genel Müdür Vekili Dr. İbrahim İçöz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Fatih Ünsal, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan, Büyükşehir Belediyesi daire başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“SPOR TESİSLERİ YAPIMI SOSYAL BELEDİYECİLİĞİN EN ÖNEMLİ ARACIDIR”

Saygı Duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende ilk konuşmayı Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Etüt ve Projeler Dairesi Başkanı Bülent Doğan gerçekleştirdi. Bülent Doğan konuşmasında, “Sayın Kadir Albayrak’ın biz Etüt ve Projeler Daire Başkanlığımıza verdiği ilk iş 11 ilçeye 11 okul projesi, kültür merkezleri ve sosyal tesislerin yapımı işleri oldu. 11 İlçeye 11 Okul projemiz bitti ve okullarımızı Milli Eğitime teslim ettik. Çerkezköy Kültür Merkezi’mizi geçen hafta açıldı, bu akşam da Kapaklı Kültür Merkezi’nin açılışını gerçekleştireceğiz. Ergene, Saray ve Hayrabolu ilçelerimizdeki kültür merkezlerinin inşaatları devam ediyor. Yine, gençlerimizin spor yapabilmeleri için toplam 10 mahallede halı sahalar yaptık. 4 adet halı sahamızın yapımı devam etmekte olup, 6 adet yeni halı sahamızın projeleri ise elimizde mevcuttur. Açılışını yaptığımız Muratlı Yüzme Havuzumuzun inşaatına 2017 yılında başladık. 15 ay gibi bir sürede inşaatımız bitirilerek yüzme havuzumuz kullanıma hazır hale getirildi. Tesisimizin maliyeti 6 milyon 167 bin Türk lirasıdır.  Tesisimizin içinde kafetarya ve teras, bay bayan soyunma odaları, duş ve tuvaletler bulunmaktadır. Havuzumuz standartlara uygun olarak yarışmalar düzenlenecek şekilde inşa edilmiştir. Ayrıca, çocuklara eğitim verilebilmesi amacıyla çocuk havuzu da bulunmaktadır. Spor Tesisleri yapımı sosyal belediyecilik anlayışımızın en önemli araçlarından biridir. İnsanlarımızın sosyalleşmesinde ve spor yapmasında imkân sağlayan yüzme havuzumuzun yapımında bize hedef gösteren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak’a saygılarımı sunuyorum” dedi.

“YÜZME HAVUZUMUZ GENÇLERİMİZE HAYIRLI OLSUN”

Bülent Doğan’ın ardından bir diğer konuşmayı gerçekleştiren Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe ise, “Muratlı Yüzme Havuzu’nun gençlerimize, çocuklarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Muratlı için bu yüzme havuzu bir hayaldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a ilçemize sunduğu hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

“MURATLI’DA BİRÇOK ÖNEMLİ PROJEYİ HAYATA GEÇİRDİK”

Açılış töreninde konuşmasını yapmak üzere kürsüye davet edilen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak ilk beş yıllık hizmet dönemini doldurmaya hazırlanırken, verdiğimiz sözleri gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Projelerimizin temel atma törenlerinde yaşadığımız mutluluk, açılış törenlerinde katlanarak artıyor. Muratlı Yüzme Havuzumuzun temelini birlikte attık; bugün ise açılışını gerçekleştiriyoruz. 2. hizmet dönemimizde Muratlı Yeraltı Otoparkı ve Meydan Düzenlemesi, Muratlı Prestij Caddesi projelerimizi hayata geçireceğiz. Göreve geldiğimiz tarihten beri spor ve sporcularımızın yanında olduk. Tüm branşlarda olduğu gibi yüzme sporunda da başarılı sporcularımızın yetişmesini istiyoruz. İnanıyorum ki, bugün hizmete sunduğumuz Muratlı Yüzme Havuzunda ilimizi, bölgesel, ulusal ve uluslararası turnuvalarda başarıyla temsil edecek sporcular yetişecek. Muratlı Yüzme Havuzumuzun yanı sıra Çerkezköy ilçemizde de Yarı Olimpik Yüzme Havuzu inşa ediyoruz. Spor alanında başka yatırımlarımız da var. Trakya’nın ilk ve tek spor lisesi olan Gazi Mustafa Kemal Spor Lisesi’ni Çorlu ilçemizde inşa ederek eğitim ve öğretime kazandırdık. Yine Çorlu ilçemizde 2500 seyirci kapasiteli Spor Kompleksini inşa ediyoruz. İlk beş yıllık hizmet dönemimizde Muratlı ilçemizde pek çok hizmet gerçekleştirdik. İnanlı Çeşmesi Mesire Alanı Çevre Düzenlemesi, Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet İlkokulu, Muratlı Cemevi, Muratlı ilçemizde hayata geçirdiğimiz önemli projelerimizdir. Ayrıca Muratlı’da muazzam miktarda altyapı ve üstyapı çalışması yaptık. Muratlı ilçemiz bu hizmetleri hak ediyor. En büyük destekçimiz olan siz halkımızdan aldığımız güçle bu hizmetlerimize devam edeceğiz. İlk beş yıllık hizmet dönemimizde uyumlu bir şekilde çalıştığımız Muratlı Belediye Başkanımız Nebi Tepe’ye, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisimizin değerli üyelerine ve yatırımlarımızda emeği geçen herkese teşekkür ediyor, hizmete sunduğumuz Muratlı Yüzme Havuzumuzun halkımıza hayırlı olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.

Başkan Kadir Albayrak’ın ardından konuşmalarını gerçekleştiren Tekirdağ Milletveklilleri Candan Yüceer ve İlhami Özcan Aygun de, yüzme havuzunun yapımında emeği geçen kişileri tebrik ederek, havuzun Muratlı halkına hayırlı olmasını temennisinde bulundular.

Muratlı Yüzme Havuzu açılış töreni, protokol üyeleri tarafından gerçekleştirilen konuşmaların ardından kurdele kesimi ile son buldu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi Hizmete AçıldıÖnceki Haber

Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi Hizmete A...

Büyükşehir Belediyesine ISO 27001 Bilgi Güvenliği Sistemi SertifikasıSonraki Haber

Büyükşehir Belediyesine ISO 27001 Bilgi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar