Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Çocuklara Verdiği Sözü Tuttu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çocuklara Verdiği Sözü Tuttu
Abone ol
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Muratlı Yüzme Havuzu faaliyete geçirildi. Muratlı Yüzme Havuzu yapımı, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın Muratlı’da kamyon kasasında yüzen çocukların kendisinden havuz isteği üzerine başlamıştı.
Özgür Köker 2

Sosyal Belediyecilik anlayışının önemli örneklerinden biri olan Muratlı Yüzme Havuzunda gerçekleşen programa CHP Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fatih Ünsal, daire başkanları, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“ÇOCUKLARIMIZI YÜZME HAVUZUMUZ İLE BULUŞTURUYORUZ”

Burada bir konuşma yapan Başkan Kadir Albayrak, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak tüm çalışmalarımızı sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında gerçekleştiriyoruz. Bugün faaliyete geçen Muratlı Yüzme Havuzu da bu anlayış ile vatandaşlarımızın hizmetine sunduğumuz tesislerimizden biridir. Ben, ilk hizmet döneminde Muratlı’ya yaptığım ziyaretlerden birinde kamyon kasasını havuz haline getiren ve orada yüzen çocuklarımız ile karşılaşmıştım. Bu karşılaşmada kendilerine Muratlı’ya bu konudaki tüm ihtiyaçları karşılayacak bir havuz yaptıracağımıza dair söz verdik. İşte bugün, burada o sözümüzü yerine getiriyor ve çocuklarımızı yüzme havuzumuz ile buluşturuyoruz. Çünkü biliyoruz ki; çocuklarımız bizim geleceğimizdir. Onlar için atılan her tohum ileride spor, sanat ve bilim alanında başarılı nesiller olarak geri dönecektir. Biz, dün olduğu gibi bugün de sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz. Burası vatandaşlarımızın hem spor yapacağı hem de sosyalleşeceği bir tesis olacak. Çocuklarımız burada yüzme eğitimi alabilecek. İlk hizmet dönemimizde Muratlı’da birçok önemli projeleri hayata geçirdik. 2019-2024 döneminde bu projelerimiz artarak devam edecek. Ben, sözlerimiz Muratlı Yüzme Havuzu’nun tüm vatandaşlarımıza hayırlı olması temennisi ile bitiriyorum,” dedi.

Muratlı Yüzme Havuzu’na giren vatandaşlar, verilen bu hizmetten dolayı Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Başkan Kadir Albayrak’a teşekkür ettiler.

2017 yılında yapımına başlanan ve 15 ay gibi kısa bir sürede 6 milyon 167 bin TL maliyete inşa edilen tesisin içinde kafetarya ve teras, bay bayan soyunma odaları, duş ve tuvaletler bulunuyor.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Pakistanlı İşadamları Çorlu TSO’daÖnceki Haber

Pakistanlı İşadamları Çorlu TSO’da

Başkan Yüksel Hacı Adaylarını UğurladıSonraki Haber

Başkan Yüksel Hacı Adaylarını Uğurladı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar