Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Başkan Mestan Özcan Marmaraereğlisi’ni Sokak Sokak Gezdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Mestan Özcan Marmaraereğlisi’ni Sokak Sokak Gezdi
Abone ol
AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, devam eden ilçe ziyaretleri kapsamında bu hafta Marmaraereğlisinde idi. Beraberinde belediye başkanı Hikmet Ata, il başkan yardımcıları, ilçe başkanı ve parti yöneticileri ile birlikte birçok ziyaret ve görüşme gerçekleştirildi.
Özgür Köker 2

Özcan ilk olarak İlçe Başkanlığına gelerek, burada Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata ve İlçe Başkanı Muhammet Gökmen ve İlçe Koordinatörünün de katılımıyla bir toplantı gerçekleştirdiler. Toplantıda ilçe gündemine dair birçok mesele ele alınarak, gerekli planlamalar yapıldı.

Toplantıların ardından Mestan Özcan ve beraberindekiler, Marmaraereğlisi Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Tahir Saygın’ı ziyaret ettiler. Söz konusu ziyarette Marmaraereğlisi esnafına ve İlçenin ekonomik gündemine dair konular masaya yatırıldı. Bu görüşmenin ardından İl Başkanı ve heyeti, Marmaraereğlisi SGK Merkez Müdürü Yurdaer Tecir’i de ziyaret ettiler.

İl Başkanı ve beraberindekiler daha sonra Marmaraereğlisi İlçe Kaymakamı Sıdkı Zehin ile makamında görüşerek, birtakım istişarelerde bulundular ve İlçedeki çalışmaları dolayısıyla Zehin’e başarılar dilediler.

Özcan ve beraberindekilerin bir sonraki durağı ise Marmaraereğlisi esnafı oldu. Birçok noktada gerçekleştirilen ziyaretler sırasında esnafın nabzı tutularak, istek ve sorunlarına dair notlar alındı. Ardından Mestan Özcan esnafa hayırlı olsun dileklerini iletti ve şehrin sokak ve caddelerinde esnafı ziyaret etti. 

Yürüyüş sırasında yollardaki hizmet kalitesini yerinde inceleyen İl Başkanı, Büyükşehir Belediyesi’nin görev alanlarına giren bazı cadde ve sokaklardaki altyapı eksikliğinin ve yollardaki bozukluğun, şehir sakinleri için artık bir çileye dönüştüğünü vurguladı. Buna karşın Marmaraereğlisi Belediyesi’nin hizmet alanlarına giren bölgelerdeki oldukça iyi durumdaki yol kalitesine dikkat çekerek, AK Parti ve CHP’nin belediyecilik anlayışının bir kez daha açıkça ortaya konduğunu belirtti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Üniversite İle Sanayi İşbirliğiÖnceki Haber

Üniversite İle Sanayi İşbirliği

Zirai Atıklar Artık Doğaya KarışmıyorSonraki Haber

Zirai Atıklar Artık Doğaya Karışmıyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar