Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

AK Parti Marmaraereğlisi Başkanı Muhammet Gökmen Takdir Topluyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Parti Marmaraereğlisi Başkanı Muhammet Gökmen Takdir Topluyor
Abone ol
Göreve geldiği günden bu yana vatandaşların istek ve taleplerinin çözümü adına yaptığı çalışmalarla sadece Marmaraereğlisi’ndeki vatandaşların değil Tekirdağ’daki hayvan dostu pek çok vatandaşında gönlünde taht kuran AK Parti Marmara Ereğlisi İlçe Başkanı Muhammet Gökmen halkın takdirini topluyor.
Özgür Köker 2

AK Parti Marmara Ereğlisi İlçe Başkanlığı sandık ve mahalle başkanları toplantısı geçtiğimiz günlerde yüksek bir katılım ile düzenlendi. AK Parti Genel Merkez Tekirdağ İl Koordinatörü Adana Milletvekili Abdullah Doğru’nun katıldığı toplantı, partililerden tam not aldı.

 “MARMARAEREĞLİMİZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

AK Parti Marmara Ereğlisi İlçe Başkanı Muhammet Gökmen, Ak Parti Marmara Ereğlisi İlçe Başkanlığı olarak çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini dile getirerek;  “Marmaraereğlimiz için yapılacak çok fazla işimiz var. Dolayısıyla buna bağlı olarak pek çok projemiz ve pek çok hayalimiz var. Bunlardan bir tanesi de çok kısa bir süre önce gönüllü vatandaşlarımız ile birlikte oluşturmuş olduğumuz ilçemizde bulunan sokak hayvanlarımızın uyuz ve mantar hastalığı ile ilgili mücadelesi noktasındaki girişimimiz. Bu girişimimizi sosyal bir sorumluluk projesi haline getirmek istiyoruz. Öte yandan projelerimiz tabii ki bunlarla sınırlı kalmayacak. Mahalle bazlı çalışmalarımız kapsamında ilçe başkanlığımıza bağlı bütün kademelerimizle, kadınlarımız ve gençlerimizle birlikte mücadelemize ve hizmetlerimize devam edeceğiz” dedi.

Başkan Gökmen; “İnandığımız değerler uğruna yürüdüğümüz bu güzel yolun zaferle sonuçlanması için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın. İnanıyorum ki hizmet sevdalısı teşkilatımız bu yolda muvaffak olacaktır” diye konuştu.

AK Parti Marmara Ereğlisi İlçe Başkanı Muhammet Gökmen yürüttüğü çalışmalar, vatandaşların istek ve taleplerine çözüm arayışı ve özellikle beyefendi kişiliği ile dikkat çekiyor.

VATANDAŞLARIN TAKDİRİNİ TOPLUYOR

Göreve geldiği günden bu yana mütevazi kişiliği ve beyefendi duruşu ile sadece Marmaraereğlisi halkının değil, Tekirdağ’da yaşayan vatandaşlarında takdirini kazanan Başkan Muhammet Gökmen veteriner hekim kimliğiyle özellikle sahipsiz sokak hayvanlarına verdiği ücretsiz hizmetlerle Marmaraereğlisi halkı tarafından da takdirle takip edilmeye devam ediyor.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Süleymanpaşa Belediyesi Boccia Takımı KuruyorÖnceki Haber

Süleymanpaşa Belediyesi Boccia Takımı Ku...

Gazeteci Metin Engin'e Çirkin SaldırıSonraki Haber

Gazeteci Metin Engin'e Çirkin Saldırı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar