Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Marmaraereğlisi'ne Tecrübeli Aday

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Marmaraereğlisi'ne Tecrübeli Aday
Abone ol
Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin kuruluş aşamasında 2 yıl Tekirdağ Büyükşehir Fen İşleri Daire Başkanlığı görevini başarıyla yürüten Oktay Çolpan memleketi Marmaraereğlisi'nde CHP’den başkan adayı oldu.
Özgür Köker 2

Çorlu Belediyesi'nde 11 yıldır en ağır teknik müdürlüklerden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yapan ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin kuruluş aşamasında 2 yıl Tekirdağ Büyükşehir Fen İşleri Daire Başkanlığı görevini başarıyla yürüten Oktay Çolpan memleketi Marmaraereğlisi'nde CHP başkan adayı oldu. Çolpan’ın birikim ve tecrübeleriyle Marmaraereğlisi’nin çehresini değiştirmesi bekleniyor.

Çorlu'ya çok sayıda proje kazandıran Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Çolpan, CHP Marmaraereğlisi Belediye Başkan adayı olmak için görevinden istifa etti.

Çolpan Çorlu Belediye Başkan Yardımcılığı ile Tekirdağ Büyükşehir Fen İşleri Daire Başkanlığı yaparken kapısının sürekli vatandaşlara açık olması nedeniyle seviliyordu.

Uzun yıllar Çorlu Belediye Başkan Yardımcılığı, 11 yıl Çorlu Belediyesi Fen ve İmar Müdürlüğü yapan Oktay Çolpan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi kuruluş aşamasında 2 yıl boyunca Tekirdağ Büyükşehir Fen İşleri Daire Başkanlığı görevini başarıyla yürüttü. İçinde basketbol ve voleybol sahaları, tenis kortları, yürüyüş ve bisiklet yolu, konser alanı, kafeler gibi çok sayıda etkinlik alanının bulunduğu 167 dönümlük Cumhuriyet (Havuzlar) Parkı, Gölbaşı Parkı, bulvarlar, 3 adet kapalı otopark gibi çok eserin Çorlu'ya kazandırılmasında büyük emeği olan Oktay Çolpan'ın Belediye Başkanı seçilmesiyle büyük imar sorunları bulunan Marmaraereğlisi'nin bu sorunlarından kurtulacağı ifade ediliyor.

Yıldız Teknik Üniversitesi Harita Kadastro Mühendisliği'nden 1985 yılında mezun olan Oktay Çolpan, Çorlu Belediyesi'nde 11 yıl en ağır teknik müdürlüklerden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yaptı.

Marnaraereğlisi Sultanköy Mahallesi'nde doğup büyüyen Çolpan evli olup, bir kız ve bir erkek torunu sahibi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
AK Parti Çorlu’ya Revizyon Hakkı VerildiÖnceki Haber

AK Parti Çorlu’ya Revizyon Hakkı Verildi

“Faik Öztrakçı” Ahmet Sarıkurt Aday Adaylığını AçıkladıSonraki Haber

“Faik Öztrakçı” Ahmet Sarıkurt Aday Aday...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar