Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Başkan Kadir Albayrak Halk Buluşmalarına Muratlı İlçesi İle Devam Etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Kadir Albayrak Halk Buluşmalarına Muratlı İlçesi İle Devam Etti
Abone ol
Her zaman halkla iç içe olan ve ortak akılla kenti yöneten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "11 Gün 11 İlçede Halkımızla Birlikteyiz" sloganıyla başlattığı halk buluşmalarına Muratlı ilçesinde devam etti.
Özgür Köker 2

“Tekirdağ Halkı İçin Çalışmaya Devam Edeceğiz”

Büyükşehir Belediyesi ve Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin (TESKİ) üst yöneticileri ve tüm daire başkanları ile birlikte sabahın erken saatlerinde mesaisine başlayan Başkan Kadir Albayrak, Muratlı ilçesine bağlı Aşağısevindikli, Kırkkepenekli, Balabanlı, Kepenekli ve Müsellim mahallelerini ziyaret etti ve buralarda mahalle sakinleri ile görüşmeler gerçekleştirdi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda Başkan Albayrak, vatandaşlarla yakından ilgilenerek taleplerini dinledi. Vatandaşlardan gelen taleplere önem verdiklerini ifade eden Başkan Albayrak, Tekirdağ halkı için geçmişte olduğu gibi bundan sonra da çalışmalara devam edeceklerini söyledi. Mahalle sakinleri de Başkan Albayrak'a gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti.

Muratlı Belediyesi İle Koordineli Çalışma Vurgusu

Mahalle ziyaretlerinin ardından Muratlı Belediyesi’ne de beraberindeki heyetle birlikte bir ziyaret gerçekleştiren Başkan Kadir Albayrak, burada Başkan Nebi Tepe’yle birlikte Muratlı ilçesinde hayata geçirilen ve önümüzdeki dönemde yapılması planlanan yatırım ve projelerle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe de Büyükşehir Belediyesi’nin Muratlı’da yaptığı hizmet ve yatırımlardan dolayı Başkan Kadir Albayrak’a teşekkür etti ve ilk hizmet döneminde olduğu gibi ikinci hizmet döneminde de Büyükşehir Belediyesi ile iş birliği içerisinde çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

“Tekirdağ’ı Türkiye’nin En Gözde Şehirleri Arasına Sokacağız”

Muratlı Kaymakamı İsmail Altan Demirayak'ı da ziyaret eden Başkan Kadir Albayrak, kendisine Muratlı ilçesinde hayata geçirilen yatırım ve projeleri anlattı. Yeni hizmet dönemi için Muratlı’da planlanan çalışmalar hakkında da bilgi veren Başkan Albayrak, Büyükşehir Belediyesi olarak yapacakları yatırımlarla Tekirdağ’ı Türkiye’nin en gözde şehirleri arasına sokacaklarını ifade etti. Muratlı Kaymakamı İsmail Altan Demirayak da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Albayrak'a çalışmalarında başarılar diledi.

“Muratlı ve Tüm Tekirdağ’ı Daha İleri Taşıyacağız”

Daha sonra Muratlı Belediyesi Meclis Salonu’nda Muratlı ilçesinde görev yapan mahalle muhtarları ile bir araya gelen Başkan Kadir Albayrak, kendilerine yeni hizmet döneminde hayata geçirilecek olan projeler hakkında bilgiler verdi. Muhtarların mahalleleri hakkındaki talep ve önerileri de dinleyen Başkan Kadir Albayrak, el birliği ile Muratlı ve tüm Tekirdağ’ı daha ileri taşıyacaklarını belirtti. Muhtarlar da Başkan Kadir Albayrak’a ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür ettiler ve çalışmalarında başarılar dilediler.   

Muratlı İlçe Koordinasyon Toplantısı Gerçekleşti

Program kapsamında Muratlı Belediyesi Meclis Salonu'nda Büyükşehir Belediyesi, Muratlı Belediyesi ve TESKİ'nin üst yöneticileri ve tüm yetkili personelin de katılımıyla değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, Malkara ilçesinde bu zamana kadar hayata geçirilen hizmet ve yatırımlar ile yeni dönemde yapılması planlanan yatırımlar ele alındı. Taraflar, ihtiyaçlar ve bu ihtiyaçların çözümü noktasında görüş alışverişinde bulundu.

Semt Pazarı Ziyareti

Muratlı ilçesinde kurulan semt pazarını ziyaret eden Başkan Kadir Albayrak, vatandaş ve esnafla bir araya gelerek Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Vatandaşlar da Başkan Albayrak'a çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Basın Mensuplarına Ziyaret

İlçede görev yapan basın kuruluşlarıyla da bir araya gelen Başkan Kadir Albayrak, bu kapsamda Ses Gazetesi İmtiyaz Sahibi Davut Kurtuluş’u ve Muratlı Hizmet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Kamil Baştuhan’ı ziyaret etti. Başkan Albayrak, gazetecilere gündem hakkında açıklama yaparken, yeni hizmet döneminde hayata geçirilecek olan faaliyetler hakkında da bilgi verdi. Gazeteciler de ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek Başkan Albayrak’a teşekkür ettiler.

Muratlı ilçesinde faaliyetlerini sürdüren sivil toplum kuruluşu ve dernek temsilcileriyle de görüşen Başkan Kadir Albayrak, bu kapsamda Muratlı Ziraat Odası Başkanı Ender Borucu’yu, Muratlı Kamyoncular Kooperatifi Başkanı Yılmaz Güler’i, Trakya Birlik Muratlı Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Muzaffer Borucu’yu, Muratlı Şoförler Odası Başkanı Ehliman Kılalı’yı, Muratlı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Özyürek’i ve Muratlı Bal Üreticileri Birliği Başkanı İsmail Sönmez’i makamlarında ziyaret etti ve kendilerini Büyükşehir Belediyesi’nin yeni dönemde Muratlı ilçesinde hayata geçireceği faaliyetleri hakkında bilgilendirdi. Dernek temsilcileri de ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi ve Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarından dolayı Başkan Albayrak’a teşekkür ettiler.

Köy ve mahalle ziyaretleriyle tamamlanan Muratlı ilçesi halk buluşmasında Başkan Kadir Albayrak’a, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, TESKİ Genel Müdür Vekili Dr. İbrahim İçöz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Fatih Ünsal, Genel Sekreter Yardımcıları Dr. Kaan Gaytancıoğlu ve Atabey Baytöre, Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan ile daire başkanları ve Muratlı Belediyesi yöneticileri eşlik etti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şarköy Sosyokültürel Tesis Cemevi Hizmete AçılıyorÖnceki Haber

Şarköy Sosyokültürel Tesis Cemevi Hizmet...

Muratlı İlçesindeki Proje ve Yatırımlar İncelendiSonraki Haber

Muratlı İlçesindeki Proje ve Yatırımlar...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar