Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Şarköy Sosyokültürel Tesis Cemevi Hizmete Açılıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şarköy Sosyokültürel Tesis Cemevi Hizmete Açılıyor
Abone ol
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 28 Haziran 2019 Cuma günü Saat 11:00’de Şarköy Sosyokültürel Tesis Cemevi’nin açılış törenini gerçekleştirecek.
Özgür Köker 2

1 milyonu aşkın nüfusuyla Türkiye’nin her yöresinden vatandaşların bir arada huzur içerisinde yaşadığı Tekirdağ’da halkın her kesimine hakkaniyetli bir şekilde hizmet veren Büyükşehir Belediyesi, Şarköy Sosyokültürel Tesis Cemevi’ni hizmete sunuyor.

2018 yılında Muratlı Cemevi’ni Alevi ve Bektaşi vatandaşların hizmetine sunan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, yapımı tamamlanan Şarköy Sosyokültürel Tesis Cemevi’nin açılışını gerçekleştirecek.

Tüm İhtiyaçları Karşılayan Modern Bir Tesis

1.238 metrekare alan üzerinde inşa edilen toplam 1.558 metrekare kapalı alana sahip Şarköy Sosyokültürel Tesis Cemevi bodrum, zemin, 1 normal kat olmak üzere toplam 3 kattan oluşuyor.

Tesis bünyesinde çok amaçlı salon, yemekhane, idari ofisler, cem alanı, sohbet alanı, kütüphane, derslikler, teras, cenaze odası, morg, misafir odası, mutfak, depolar ve teknik birimler yer alıyor.

Başkan Kadir Albayrak: “Sevgi, Hoşgörü, Kardeşlik ve Dayanışma Anlayışı İle Tüm Canlarımızla Gönül Köprüleri Kuruyoruz”

Açılışı gerçekleştirilecek Şarköy Sosyokültürel Tesis Cemevi ile ilgili olarak bir açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, " Cemevleri, Alevi ve Bektaşi canların, Yaradanla bir oldukları, bütünleştikleri, Allah’a sığındıkları, dargınların barıştığı, aşlarını aynı sofrada bölüştükleri, manevi değeri yüksek yerlerdir. Açılışını gerçekleştireceğimiz Şarköy Cemevi, çok sevgili canlarımızın sevgi, kardeşlik, yardımlaşma ve hoş görü iklimi içerisinde bir araya gelmelerine ve ibadetlerini yerine getirmelerine vesile olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle Şarköy Cemevimizin, Tekirdağ’ımıza hayırlı olmasını diliyorum. İlk beş yıllık hizmet dönemimizde olduğu gibi ikinci hizmet döneminde de her kesimden insanlarımızı kucaklayan bir anlayışla hizmet vermeye devam edeceğiz" dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi E-Devlet Entegrasyonunda 1’inci Sıradaki Yerini KoruyorÖnceki Haber

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi E-Devlet...

Başkan Kadir Albayrak Halk Buluşmalarına Muratlı İlçesi İle Devam EttiSonraki Haber

Başkan Kadir Albayrak Halk Buluşmalarına...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar