Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Vatandaşlar Muratlı’da İftar Sofrasında Buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vatandaşlar Muratlı’da İftar Sofrasında Buluştu
Abone ol
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Muratlı ilçesinde iftar programı düzenledi.
Özgür Köker 2

Muratlı ilçe meydanında düzenlenen iftar programına, Muratlı Kaymakamı İsmail Altan Demirayak, Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanları Şeref Çetin ve Neşat Erdoğan, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Rıfat Poyraz, siyasi parti temsilcileri, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İftar programında konuşma yapan Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, “Bu akşam iftar programına gösterdiğiniz ilgi ve yoğun katılım bize güç verdi. Önümüz Ramazan Bayramı. Bayramınızı şimdiden kutluyor, saygılarımı sunuyorum” dedi

Konuşma yapmak üzere kürsüye davet edilen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak konuşma yaptı. Albayrak konuşmasında, “Muratlı her zaman güzel kararlar vermiştir. Bu gece de güzel bir karar vererek büyük coşku ve katılımla bir araya gelmiştir. Ramazan ayında insanlar manevi duygularla, kardeşlik ve barış duygularıyla aynı sofra etrafında toplanıyor. Ben gelecek Ramazan Bayramının güzellikle geçmesini diliyorum” ifadelerine yer verdi.

İftar programında son olarak konuşma yapan Muratlı Kaymakamı İsmail Altan Demirayak, “Ramazan ayında bir iftar programında, Ramazan ayının manevi havasını sizlerle birlikte teneffüs etmekten büyük mutluluk duymaktayım. Ramazan ayının sonuna yaklaştığımız şu günlerde, Ramazan bayramınızı tebrik ediyorum. Bugün Büyükşehir Belediyemiz bir iftar programı düzenledi. Bu organizasyonda bizi buluşturduğu için Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Büyükşehir Ulaşım Ağını GüçlendiriyorÖnceki Haber

Büyükşehir Ulaşım Ağını Güçlendiriyor

Küçük Kızlar Voleybol Takımı Şampiyonada 11. OlduSonraki Haber

Küçük Kızlar Voleybol Takımı Şampiyonada...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar