Cüneyt Yüksel 2
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6
Müge 2
Hakan Sunal 2

Tekirdağlı Vatandaşlar Engelsiz Yaşam Pikniğinde Buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tekirdağlı Vatandaşlar Engelsiz Yaşam Pikniğinde Buluştu
Ahmet Sarıkurt 2
Abone ol
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından her yıl farklı ilçelerde düzenlenen ve geleneksel hale gelen "Engelsiz Yaşam Pikniği" bu yıl Muratlı ilçesinde gerçekleşti.
Özgür Köker 2
Akın Yılmaz 2

Muratlı ilçesinin İnanlı Mesire Alanı'nda gerçekleşen piknikte, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Talat Atay, Tekirdağ il genelinde faaliyet gösteren engelli dernekleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

"KATKILARINDAN BAŞKAN KADİR ALBAYRAK'A TEŞEKKÜR EDERİM"

Burada bir konuşma yapan Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, katkılarından dolayı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a teşekkür ettiğini belirterek, tüm vatandaşlara eğlenceli bir etkinlik temennisinde bulundu.

"ETKİNLİĞİMİZİN KAPSAMINI DAHA DA GELİŞTİRDİK"

Nebi Tepe'nin ardından konuşmasını gerçekleştiren Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Talat Atay, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, Engelsiz Yaşam Pikniği'nin bu yıl dördüncüsünü düzenliyoruz. Etkinliğimizin kapsamını bu sene daha da geliştirmeye çalıştık. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi olarak, engelli vatandaşlarımızın hayatın her alanında var olabilmesi için birçok projeyi hayata geçirdik. Bunlardan bazıları ev temizliği hizmeti ve ulaşım hizmetidir. Ben sizlere afiyet olsun demeden önce, başkanımız Kadir Albayrak'ın selamını iletmek istiyorum," dedi.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Engelsiz Yaşam Pikniği, yapılan konuşmaların ardından palyaço ve kostümlü animatörlerin gösterileri, çeşitli ikramlar ve canlı müzik ile devam etti. Piknikte eğlenceli anlar yaşayan vatandaşlar, başta Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak olmak üzere, Engelsiz Yaşam Pikniği'nde emeğe geçen herkese teşekkür ettiler.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ergene Belediyesi Dünya Çevre Gününü KutladıÖnceki Haber

Ergene Belediyesi Dünya Çevre Gününü Kut...

Başkan Yüksel Genç Çiftlerin Nikahını KıydıSonraki Haber

Başkan Yüksel Genç Çiftlerin Nikahını Kı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar