Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Mithat Soylu’dan Diğer Adaylara Hodri Meydan!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mithat Soylu’dan Diğer Adaylara Hodri Meydan!
Abone ol
Adalet ve Kalkınma Partisi aynı zamanda Cumhur İttifakı Marmaraereğlisi Belediye Başkan Adayı Mithat Soylu Tekirdağ’da yayın yapan bir radyo programında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) adayı ve Demokratik Sol Parti (DSP) adayını ortak canlı yayına davet etti.
Özgür Köker 2

Başkan adayı Mithat Soylu  “Buradan adaylarımıza şunu teklif ediyorum; 2 adayımız ile birlikte ortak bir canlı yayında buluşalım. Ben hazırım siyasi rakiplerimize sizin aracığınızla hodri meydan diyorum. Hodri meydan derken kavgadan bahsetmiyorum gelsinler konuşalım neler yapamadınız biz neler yapacağız tartışalım burada.” dedi.
 

“KİMSENİN EKMEĞİNE DOKUNULMAYACAK BÖYLE İFTİRA OLMAZ”

Belediye çalışanları ile ilgili gelen iftiralar üzerine hemen hemen her platformda açıklama yapan Cumhur İttifakı belediye başkan adayı Mithat Soylu belediye çalışanları ile ilgili konuya tekrardan değindi. Belediye çalışanlarının işten çıkarılması hakkında konuşan AK Parti Marmaraereğlisi Belediye Başkan Adayı Mithat Soylu; “Duyuyorum ben belediye başkanı olursam belediye çalışanlarını işten çıkaracakmışım. Buradan sizin aracılığınız ile seslenmek istiyorum ben belediye başkanı olduğum gün o işçi kardeşlerimizin sendikalı haklarını vereceğim hiç kimsenin ekmeğine dokunulmayacak böyle iftira olmaz onlar benim kardeşlerim kimsenin ekmeği ile oynamayacağız.” sözlerine yer verdi.

“BELEDİYE ÇALIŞANLARINI SİYASİ MİLATAN GİBİ KULLANIYOR”

Siyasi toplantılar ve çeşitli programlara belediye personellerini zorla götürüldüğünü belirten AK Parti Marmaraereğlisi Belediye Başkan Adayı Soylu: “ Kendisi belediye çalışanlarımızı siyasi militan gibi kullanıyor. Bırak çocukları bırak rahat rahat siyasi görüşlerini belirtsinler seni seviyorlarsa sana oy verecekler sevmiyorlarsa sana vermezler bir başkasına verirler” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ergene Belediyesi Sağlık Alanında Adından Söz EttiriyorÖnceki Haber

Ergene Belediyesi Sağlık Alanında Adında...

Tarihi Doğanca Evi açılıyorSonraki Haber

Tarihi Doğanca Evi açılıyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar