Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Mithat Soylu Yeniçiftlik Ve Sultanköy’de Halka Hitap Etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mithat Soylu Yeniçiftlik Ve Sultanköy’de Halka Hitap Etti
Abone ol
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) aynı zamanda Cumhur İttifakı Marmaraereğlisi belediye başkan adayı Mithat Soylu, Marmaraereğlisi ilçesine bağlı Sultanköy ve Yeniçiftlik mahallerinde halka hitap etti.
Özgür Köker 2

Soğuk hava koşullarına rağmen vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşen mitingleri meydan haricinde evlerinin balkonunda izleyenlerde oldu.

Başkan adayı Soylu sahneye “Aziz Milletin Soylu Evladı, Mithat Soylu” tezahüratları ile çıktı.

Cumhur İttifakı belediye başkan adayı Mithat Soylu, Konuşmasının başlarında önce ki dönem belediye başkanlarını andı. “Bu beldeye hizmetlere geçen başta merhum belediye başkanımız Ali Kavas’a, merhum belediye başkanımız Lütfü Kurt’a, merhum belediye başkanımız İsmet Ata’ya şükranlarımı sunuyorum ve saygıyla eğliyorum iki dönem bu beldeye hizmet eden Kadir Ünal başkanıma şükranlarımı, saygılarımı ve hürmetlerimi sunuyorum. Allah hepsinden razı olsun” dedi.

Konuşmasının devamında Soylu önce ki dönem çalışma arkadaşları olan ancak şimdi farklı bir siyasi partiye geçen çalışma arkadaşlarına sitemde bulundu.

“Yeniçiftlik bende hatıran büyük 2014’ü düşündükçe bu mahallenin sokaklarını düşündükçe gözlerim yaşarıyor o günlerde yol yürüdüğüm arkadaşlarım keşke bugün de benim 2014’de yaptığımı yapıp bizim ile birlikte yol yürüyebilseydiler. Ama ben bu akşam görüyorum ki Yeniçiftlik 2014’de yaptıklarımın karşılığını 31 mart akşamı sandıkta verecektir buna inanıyorum. Aday adaylığı sürecinde birbirimize sözler verdik. Keşke o sözler tutulabilseydi biz hizmet için yola çıktık kaderimizi ayırmamış olsaydı el ele kol kola yeniçiftliğe hizmetkar olsaydık kim kaybederdi, yeniçiftlik kazanırdı.” dedi.

BU MEYDANLARDA, KONVOYLARDA KİMSEYE BASKI YOK!

Baskı ile diğer siyasi partilerin mitinglerine insan getirdiklerini ima eden Soylu; “Mithat Soylu bu meydana giremez dediler işte huzurunuza geldik. O gelemez diyenler gelip şu kalabalığı bir görsünler bu meydanda, bu konvoylarda hiç kimseye baskı yok hiç kimseye tehdit yok hiç kimseye şantaj yok bu meydanlar gönül meydanı” sözlerine yer verdi.

JANDARMA TEŞKİLATIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Başkan adayı Mithat Soylu Jandarma personellerini unutmadı miting öncesi ve sonrası güvenliği sağlamak için alanda bulanan kolluk kuvvetlerine seslendi. “Bu akşam çevre güvenliğini sağlayan aziz milletin kahraman ordusu Jandarma teşkilatımıza şahsım ve Cumhur İttifakı adına şükranlarımı sunuyorum. Kahraman Mehmetçiklerimize kuvvetli bir alkış istiyorum” dedi.

BELEDİYE ÇALIŞANLARINA SESLENDİ
Konuşması esnasında belediye çalışanlarına seslendi “ 31 Mart akşamı sandıkta elinizi vicdanınıza koyun bu abiniz 1 nisandan itibaren belediye başkanı olduğunda belediye çalışanlarımızın kılına zarar gelmeyecek Yeniçiftlik meydanından söz veriyorum bütün çalışanlarımızın sendika hakları analarının hak sütü gibi verilecek bundan hiç şüpheniz olmasın. Bırakın bugün sizi tehdit eden belediye başkanlığına güvenip size istediği her şeyi yaptırmaya çalışanlar bugün ne derse desinler sandıkta sözde sizin kararda sizin ” dedi.

 

MARMARAEREĞLİSİNE TERMİK SANTRAL GELMEYECEK!

Mevcut belediye başkanı ve Millet İttifakı Marmaraereğlisi Belediye Başkan Adayı İbrahim Uyan’ın termik santral gelecek söylemlerine karşı Soylu ; “Marmaraereğlisi’nde AK Parti kazanırsa termik santral gelecek diyorlar. Bakın AK Parti belediyeciliğinde AK Parti hükümetinde insan sağlığına zarar verecek, çevreye zarar verecek hiçbir yatırım gelmedi gelemez de. Senin o yalanlarına artık bu millet inanmaz. Marmaraereğlisine termik santral gelemeyecek.” dedi.

BU TRENDEN İNEN BİR DAHA BU TRENE BİNEMEZ
Demokratik Sol Parti Adayı Hikmet Ata’nın söylediği sözleri eleştiren Mithat Soylu Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Şanlıurfa’da söylediği sözleri miting alanında halka dinleterek yanıt verdi. “Biz DSP’den kazanıp AK Parti’ye geçeceğiz diyorlar. Bakın Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ne diyor. “ Bu davada, bu treni terk edenleri, kusura bakmasınlar bu can bu tende oldukça bir daha bu trene kabul etmeyiz. Onun için emaneti, emin ellere teslim ettik onlar ile yola devam ediyoruz.” Duyduğunuz gibi kaptanımız diyor ben demiyorum. Bu trenden inen bir daha bu trene binemez. Kimseyi kandırmasınlar” dedi.

BİRİLERİ DİKSİYON DERSİ ALIYORMUŞ, DİKSİYON DERSİYLE OLMAZ!

Cumhur İttifakı Marmaraereğlisi belediye başkan adayı Mithat Soylu: “Birileri konuşma için diksiyon dersleri alıyorlarmış. Bakın ben çoban Mithat olarak büyüdüm 20 yıl çobanlık yaptım yaptığım çobanlıkla gurur duyuyorum. Öyle konuşma, diksiyon dersi almakla olmaz bu işler. Bu milletin gönlünden geçenleri bilerek, görerek konuşacaksın. Bu milletin gözündeki ışığı  görerek konuşacaksın.” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop Ergene'deÖnceki Haber

TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop Er...

Serkan Erçili: Rakamların Bir Önemi YokSonraki Haber

Serkan Erçili: Rakamların Bir Önemi Yok

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar