Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Mithat Soylu Marmaraereğli’sini Karış Karış Geziyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mithat Soylu Marmaraereğli’sini Karış Karış Geziyor
Abone ol
Adaylığının açıklanması ile birlikte sahaya inen Marmaraereğlisi Cumhur İttifakı belediye başkan adayı Mithat Soylu 57 gündür çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Özgür Köker 2

İlçede bulunan Yeniçiftlik, Sultanköy, Yakuplu, Çeşmeli ve Türkmenli mahallerini düzenli olarak ziyaret eden Soylu, esnaf ve vatandaşların desteklerini istiyor. Geçtiğimiz günler de esnafların yoğun olduğu Yeniçiftlik mahallesine AK Parti ve Cumhur İttifakı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mestan Özcan ile birlikte geniş kapsamlı esnaf  ve vatandaş ziyareti yapan  AK Parti’nin adayı Mithat Soylu vatandaş ve esnaflara projeleri hakkında bilgiler aktardı.

BU DÖNEM TEKİRDAĞ OLARAK ÇOK ŞANSLIYIZ!

 “Bu dönem çok şanslıyız. Gazi Meclisimizin başkanı Tekirdağ Milletvekilimiz Prof.Dr.Mustafa Şentop oldu. Bu hem Tekirdağ hem de Marmaraereğlisi için kaçırılmayacak bir fırsat. Hazırlamış olduğumuz projeler haricinde Mustafa hocamız sayesinde daha fazlasını ilçemize kazandırmak için elimiz güçlendi. Bu fırsatı değerlendirmenizi sizlerden hassaten rica ediyorum. Karar sizin elinizde 31 Mart günü ya çöp, çukur, çamur belediyeciliğine oyunuzu kullanacaksınız yada  hizmetleri ile kendini kanıtlamış iktadar partisi olan AK Parti’ye.”

Cumhur İttifakı Marmaraereğlisi Belediye Başkan Adayı Mithat SOYLU, AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Çiğdem Koncagül ile birlikte Sultanköy, Marmaraereğlisi ve Yeniçiftlik mahallelerinde bir dizi ev ziyareti gerçekleştirdi.
Ev sahiplerinin haricinde çevre apartmanlarda oturan komşuların Tekirdağ Milletvekili Çiğdem Koncagül’ün  gelmesiyle yoğun bir kalabalıkla ev sohbetleri gerçekleşti.

Tekirdağ Milletvekili Koncagül: “Partimizin başarılı olmasının ve milletimizin bizlere bu kadar güvenmesinin bir nedeni de başarılı yerel yönetimler anlayışımızdır. Ben kadın kolları yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcısıyım. Ayrıca Tekirdağ’ımızın vekiliyim. Eğer sizler bizlere fırsat verirseniz Marmaraereğlisi ilçemiz için hizmet etmek istiyoruz. Mithat başkanımız bu işin ehli ben sonuna kadar arkasındayım Marmaraereğlisi için Yeniçiftlik için Sultanköy için ne gerekiyorsa bir telefon kadar uzağındayım. Biz başkanımıza güveniyoruz Cumhurbaşkanımız Mithat başkanımıza güveniyor. Sizleri artık bu bozuk yollardan çamur ve çukur dolu ilçeden kurtarmak istiyoruz.” dedi.


BEN SİZLERİ DİNLEMEZSEM ÇÖZÜM ÜRETEMEM
Çiğdem Koncagül’ün ardından bir dize program gerçekleştirmek için ilçeye gelen AK Parti MKYK Üyesi, Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel Marmaraereğlisi ilçe merkezi ve Sultanköy’de esnaf  ve vatandaş ziyaretinde bulundu. AK Parti ve Cumhur İttifakı Marmaraereğlisi Belediye Başkan Adayı Mithat Soylu: “ Sizleri sık sık ziyaret ediyoruz biz sadece seçim zamanı değil ilçe başkanlığı dönemimden de hatırlayacaksınız sürekli sizinle birlikteydim. Eğer siz destek olur ve ben belediye başkanı olursam aynı şekilde birlikte olmaya sorunlarınızı dinlemeye devam edeceğim. Projelerimizden birisi de bununla ilgili her mahallede belirli aralıklarla buluşmalar düzenleyeceğim. Ben sizi dinlemezsem çözüm üretemem sorunlarınızı, taleplerinizi bilemem. O yüzden sizlerle birlikte buluşmalar düzenleyerek karşılıklı fikir alışverişinde bulunacağız. Bu şehirde hepimiz birlikte yaşıyoruz. AK Parti olarak 3 vekilimiz var  birinci sıra vekilimiz TBMM Başkanı ikinci sıra vekilimiz Cumhurbaşkanımızın 60 kişilik yakın çalışma arkadaşlarından birisi yani MKYK üyesi üçüncü sıra vekilimiz ise kadın kolları genel başkan yardımcısı ve yerel yönetimler birim başkanı 3 tane değerli Tekirdağ vekilimiz her zaman yanımızda oldular ve oluyorlar. Vekillerimizin desteği hükümetimizin desteği ile biz sizlere hizmetkar olmaya geliyoruz.” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Trakya’nın En Büyük Et Kombina Tesisi Hizmete AçıldıÖnceki Haber

Trakya’nın En Büyük Et Kombina Tesisi Hi...

Erçili doğup büyüdüğü mahallede miting düzenlediSonraki Haber

Erçili doğup büyüdüğü mahallede miting d...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar