Cüneyt Yüksel 2
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6
Müge 2
Hakan Sunal 2

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata AK Parti’ye Geçti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata AK Parti’ye Geçti
Ahmet Sarıkurt 2
Abone ol
31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Marmara Ereğlisi’ne Demokratik Sol Parti’den (DSP) Belediye Başkanı seçilen Hikmet Ata, partisinden istifa ederek AK Parti’ye geçti.
Özgür Köker 2
Candan

AK PARTİ İL BAŞKANLIĞI TÖREN DÜZENLEDİ

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata’nın DSP’den AK Parti’ye geçmesi münasebetiyle AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı tarafından Marmaraereğlisi’nde tören düzenledi. Törene Belediye Başkanı Hikmet Ata, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, AK Parti İl Başkanı Mestan Özcan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Hayrabolu Belediye Başkanı Osman İnan, Ak Parti’nin ilçe başkanları, kadın kolları ve gençlik kolları başkanları ile partililer katıldı.

MİLLETVEKİLİ MUSTAFA YEL “HALKIMIZIN HİZMETKARIYIZ”

Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, törende yaptığı konuşmada “Hikmet Ata’yı 2014 yılından beri biliyoruz. Halkın dertleriyle dertlenen ve onları çözmek için gayret sarf eden bir siyasetçimizdir. Yuvasına geri dönmesinden son derece mutluyuz.  Marmara Ereğlisi’nde de tüm ilçelerimizde olduğu gibi halkımızın hizmetkarıyız.” dedi.

İL BAŞKANI ÖZCAN “MUTLUYUZ”

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan da Hikmet Ata’nın partiye geçmesinin Tekirdağ’a güzel kazanımlar sağlayacağını söyleyerek halkımıza müjdelerimiz devam edecek’ dedi.

BAŞKAN ATA ‘İL BAŞKANIMIZ VE MECLİS BAŞKANIMIZIN DESTEĞİ İLE BELEDİYEMİZ DAHA GÜÇLÜ OLACAKTIR’

Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata ise aldığı kararın ilçeye ve Tekirdağlılara hayırlı olması temennisinde bulundu. Ata, belediye başkanı seçildikten sonra geçen sürede Marmara Ereğlisi için çok çalıştığını belirterek şunları söyledi;

*Yapılmayanları yapmaya, dokunulmayanlara dokunmaya, unutulanları hatırlamaya çalıştık. Ancak belediyemizin daha güçlü ve özellikle Ankara’dan taleplerimiz konusunda daha etkili olması gerektiğini de bu sürede gördük, anladık.

*Seçimlerden önce bu ilçe belediye başkanı adayı olmamla ilgili gayretini desteğini hep gördüğüm değerli Mestan Özcan’a ve bu sürecin her dakikasını paylaştığım TBMM Başkanı Mustafa Şentop hocamıza çok teşekkür ederim. Partimizin desteğiyle Marmara Ereğli’mizde belediyemiz artık daha güçlü olacaktır. Bizi 1,5 yıllık hizmet süremizde sürekli izleyen, millet lehine aldığımız önemli kararlarda hep destekleyen bugün almış olduğumuz bu önemli karar için bizi cesaretlendiren il başkanım Mestan Özcan’a da ayrıca teşekkür ederim. Demokratik Sol Partiden istifa ediyorum” dedi.

ATA’NIN ROZETİNİ CUMHURBAŞKANIMIZ TAKACAK

DSP’den istifa ederek AK Partiye geçen Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata’nın AK Parti rozetinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın takacağı belirtildi.

TEKİRDAĞ’IN 4 BELEDİYESİ AK PARTİLİ OLDU

31 Mart yerel seçimlerinde, Süleymanpaşa, Kapaklı ve Hayrabolu belediyesinde Ak partinin adayları seçimi kazanarak 3 belediye AK Partili olmuştu. Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata’nın da DSP’den AK partiye geçmesiyle birlikte Tekirdağ’da Ak Partili Belediye sayısı 4’e çıktı

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Zabıta Teşkilatı'nın Kuruluşunun 194. Yılı KutlandıÖnceki Haber

Zabıta Teşkilatı'nın Kuruluşunun 194. Yı...

Rasim Yüksel: Bağımsızlık Bizim KarakterimizdirSonraki Haber

Rasim Yüksel: Bağımsızlık Bizim Karakter...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar