Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Başkan Albayrak Kırkkepenekli Mahallesi’nde Sahurda

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Albayrak Kırkkepenekli Mahallesi’nde Sahurda
Abone ol
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Muratlı ilçesi Kırkkepenekli Mahallesinde düzenlenen sahur programına katıldı.
Özgür Köker 2

Programda Başkan Kadir Albayrak’ın yanı sıra Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanları Neşat Erdoğan ve Şeref Çetin, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Poyraz, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Behçet Atlı,Kırkkepenekli Mahalle Muhtarı İbrahim Demirtaş ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sahur programında ilk konuşmayı Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe yaptı. Tepe konuşmasında “Sahurda vatandaşlarımızda birlikte olmaktan çok büyük bir mutluluk duyacağız. Tekirdağ, büyükşehir olduktan sonra ilk yol çalışmalarına Muratlı ilçesinden başlandı. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a teşekkür ediyorum. İlçe belediyesi olarak biz de üzerimize düşen görevleri yerine getiriyoruz.” dedi.

Nebi Tepe’nin ardından konuşmasını yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ise “Bu sene Tekirdağ genelinde 17 sahur programı planladık. Bu programların altıncını Kırkkepenekli Mahallesi’nde gerçekleştiriyoruz. Bu güzel sofraların hazırlanmasında katkısı olan Kırkkepenekli kadınlara özel olarak teşekkür ediyorum. Tekirdağ, büyük bir değişim geçiriyor.  Halktan aldığımız yetkinin bitmesine tam 300 gün var. 10 ay daha bu görevdeyiz. O güne kadar sözünü verdiğimiz tüm sözleri yerine getirmeye devam edeceğiz. Hayırlı bir Ramazan ayı diliyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Kadir Albayrak sahur programı sonrasında vatandaşlarla sohbet ederek kendilerine Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Kırkkepenekli vatandaşlar da Başkan Albayrak’a çalışmaları nedeni ile teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tavla Turnuvası Büyük Heyecana Sahne OlduÖnceki Haber

Tavla Turnuvası Büyük Heyecana Sahne Old...

Yelken Yarışları Nefes KestiSonraki Haber

Yelken Yarışları Nefes Kesti

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar