Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

AK Parti adayı Soylu “Hayal edilemeyen projeleri hayata geçireceğiz”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Parti adayı Soylu “Hayal edilemeyen projeleri hayata geçireceğiz”
Abone ol
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Marmaraereğlisi Belediye başkan adayı Mithat Soylu seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Özgür Köker 2

Geçtiğimiz günlerde Yakuplu, Türkmenli, Çeşmeli ve Yeniçiflik mahallelerinde bir dizi ziyaretlerde bulunan Soylu mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

“1 Nisan’dan itibaren projelere start vereceğiz”

Vatandaşların mevcut belediye yönetiminden yakındığını belirten Cumhur İttifakı belediye başkan adayı Mithat Soylu: “İlçemizde mevcut belediyenin ne kadar basiretsiz olduğunun farkındayız. Sizlere ilçe başkanlığım zamanından bu güne ziyaret etmek için her gelişimde kendimden utanıyorum. Bizim vatandaşlarımız bu yolları, bu ihaneti hak etmiyor bunlar hizmet nedir bilmiyor. Hizmet etmek gibi niyetlerinin de olmadığı açıkça ortada siz kıymetli vatandaşlarımızı mağdur etmemek adına 1 Nisan 2019 tarihinden itibaren projelerimize start vereceğiz” dedi.

 

Bizler burada doğduk, burada doyduk diyen Soylu, “İlçemizin memleketimizin vizyonunu ne  kadar genişlenirsek ne kadar iş imkanı sağlayabilirsek esnafımızda vatandaşlarımızda bir o kadar daha mutlu olacaktır. O yüzden soylu değişim için desteklerinizi bekliyorum. Yaparsa AK Parti yapar çalışırsa AK Parti çalışır yerel yönetimler anlamında partimiz kendini dünya çapında kanıtlamıştır. O yüzden hiç şüpheniz olmasın Marmaraereğli’mizin çehresini değiştirmeye geliyoruz” diye konuştu.

Ben de çiftçiyim halinizden en iyi ben anlarım

Yakuplu mahallesinde esnaf ve vatandaşlar ile bir araya gelen Soylu yöneltilen soruları yanıtladı. Gelen sorulardan birisi ise çiftçilere ne gibi projeleriniz olacak, çiftçinin halinden ne kadar anlarsınız? Sorusu üzere AK Partili belediye başkan adayı Mithat Soylu “Bende çiftçiyim. Ekmeğimi çiftçilikten kazanıyorum. Sizin halinizi benden iyi kimse anlayamaz. İlçe başkanlığı dönemimizde gerek vekillerimiz gerek il başkanımız gerekse bakanlıklarımız ile görüşmeler sağlayıp çiftçi vatandaşlarımıza müjdeli haberler verdik.  Allah nasip ederse sizler teveccühünüzü benden yana kullanırsanız vatandaşlarımızı, esnafımızı çiftçimizin yüzünü güldürecek projeler ile sizleri buluşturacağız” şeklinde konuştu.

Profesyonel ekip kurduğunu belirten Mithat Soylu “Biz hizmet için yola çıktığımızda önceliğiniz sağlam bir ekip kurmaktı. Çok şükür kendi alanında olan uzman ekibimizi kurduk. Her detayı en ince ayrıntısına kadar düşünüp öyle hareket ediyoruz. Güçlü ekibimiz ile bizler soylu değişim için geliyoruz” dedi.

 

“Hayal dahi edilemeyen projeleri hayata geçirecğiz”

Adalet ve Kalkınma Partisi Marmaraereğlisi Belediye başkan adayı Mithat Soylu “Sosyal ve kültürel anlamda mevcut yönetimin hayal dahi edemediği projeleri hayata geçirmek adına geliyoruz. Projelerdeki önceliğimiz ilçemizin kalkınması ve vatandaşlarımızın kaliteli bir yaşam sürdürmelerini sağlamak olacaktır” dedi.

Sosyal medya hesabından paylaştığı projelerden bahseden Belediye Başkan Adayı Mithat Soylu “ Sosyal medya üzerinden yayınladığımız Millet Bahçesi, Teleferik Projesi, 15 Temmuz Seyir Terası ve Yeraltı Çöp Konteyneri projeleri vatandaşlarımız tarafından olumlu tepkiler alıyor. Gerek paylaşımların altına yorum olarak gerek ise özel olarak mesaj yada telefon ile arayarak projelerden memnun olduğunu belirten vatandaşlarımıza şunları söylemek istiyorum. Emin olun bunlar daha başlangıç en yakın zamanda projelerimizin tamamını sizler ile paylaşacağız bunlar uçuk projeler değil 1 dönem içerisinde sözünü verdiğimiz tüm projeleri gerçekleştireceğiz” açıklamasında bulundu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gençlik hayalini 78 yaşında gerçekleştirdiÖnceki Haber

Gençlik hayalini 78 yaşında gerçekleştir...

AK Parti Adayı Soylu’nun acı günüSonraki Haber

AK Parti Adayı Soylu’nun acı günü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar