Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Süleymanpaşa Belediyesi ve NKÜ İş Birliği Yaptı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Süleymanpaşa Belediyesi ve NKÜ İş Birliği Yaptı
Abone ol
Süleymanpaşa’daki binaların risk analizi ve zemin etüdleri konusunda Süleymanpaşa Belediyesi, acil eylem planı kapsamında Üniversitemiz ile iş birliği yaptı.
Özgür Köker 2

Bu amaçla Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt YÜKSEL ve Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN başkanlığında Süleymanpaşa Belediyesinde gerçekleşen toplantıya Üniversitemizden Genel Sekreter V. Dr. Öğr. Üyesi Fatih TUNA ve deprem bölgesini gezen, oradaki binaları ve zeminleri etüd eden Mühendis ve Mimarlardan oluşan akademik ve idari personel katıldı.

Toplantıda Süleymanpaşa’daki öncelikle riskli zemin ve binalar olmak üzere tüm binaların risk analizlerinin yapılması ve şehrin zemin etüdlerinin mikro düzeyde güncellenmesi konuşuldu.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, “Ülkemizde yaşanan büyük deprem afeti göstermiştir ki, kritik bir faya komşu olan şehrimizin zemin etüdlerinin hazırlanması ve bina risk analizlerinin çıkarılması hakikaten hayati önem taşımaktadır. Bu bağlamda Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi olarak bizlerin bölgemize, Süleymanpaşa’mıza, Tekirdağ’ımıza Üniversite Hocalarımla birlikte analizlerin yapılması hususunda vereceğimiz destek önem arz ediyor. Bu vesileyle bu proje için Süleymanpaşa Belediyemize ve Başkan Cüneyt YÜKSEL’e, katkı sağlayan tüm Hocalarıma ve Çorlu Mühendislik Fakültesi Dekanlığımıza çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt YÜKSEL de “Bugün yaptığımız toplantıyla birlikte Tekirdağ Namık Kemal Üniversitemizin kıymetli Hocalarıyla büyük, önemli ve kapsamlı bir çalışmaya başlıyoruz. Hocalarımız ne yapılması ve nasıl yapılması gerektiğiyle ilgili güzel bir aydınlatma sağladılar. İnşallah biz Süleymanpaşa’da Üniversitemizle birlikte yapacağımız çalışmayla vatandaşlarımızın kafasında birçok soru işareti olan konuyu artık sonuçlandırmış olacağız. Hızlıca bir çalışmanın içerisine gireceğiz. İkinci toplantımızdan sonra inşallah “Bismillah!” diyeceğiz. Bu güzel destek için Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN Hocam ve bütün ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çorluspor 1947 Kulübü Depremzedelerin YanındaÖnceki Haber

Çorluspor 1947 Kulübü Depremzedelerin Ya...

Süleymanpaşa Belediyesi ve NKÜ Depreme Karşı El Ele VerdiSonraki Haber

Süleymanpaşa Belediyesi ve NKÜ Depreme K...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar