Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Ramazan Yaman İYİ Partiden Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ramazan Yaman İYİ Partiden Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı
Abone ol
İYİ Parti'de Ramazan Yaman ismi ön plana çıkarken Milletvekili Aday Adaylığını sosyal medyadan yaptığı paylaşımla açıklayan Ramazan Yaman aday adayları arasında dikkat çekiyor.
Özgür Köker 2

İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adaylığını sürecin en başında açıklayan ve çalışmalarını da bu doğrultuda sürdüren işadamı Ramazan Yaman aday adaylık başvurusuna ilişkin olarak yaptığı paylaşımı kendi şahsi sosyal medya hesaplarından da duyurdu. Yaman yaptığı açıklamada ülke ekonomisinin yapı taşlarından birisi olan üreticilerin ve sanayicilerin siyasette de aktif rol almalarına inandığını dile getirerek şu ifadeleri kullandı.

"Kıymetli dostlar,

Ülkemizin en önemli seçimlerinden birine daha adım adım yaklaşmaktayız. Takdir ederdiniz ki bu seçim ülkemizin bugünü ve yarını için büyük bir önem taşımaktadır.

Daha iyi bir Türkiye yolunda Çorlu’muza, Tekirdağ’ımıza ve ülkemize hizmet etme gayesiyle, İYİ Parti’den Tekirdağ Milletvekili aday adaylık başvurumu siz değerli dostlarımla paylaşıyorum.

Hayatın her alanında var olan, üreten, ülke ekonomisinin yapı taşı olan sanayicilerimizin daha çok siyasette, yönetimde aktif rol almaları gerektiğini düşünüyorum.

Ben de Çorlu’dan aranızdan genç bir kardeşiniz olarak hem ülkemizde, hem de bölgemizde, sorunların takipçisi ve halkımızın temsilcisi olmak, Çorlu ve Tekirdağ’ın talep ve beklentilerine aracılık etmek, sorunları dile getirmek ve bu sorunlara çözümler üretmek için karşınızdayım.

Siz kıymetli dostlarımın ve teşkilatımızın desteğiyle Çorlu ve Tekirdağ’a layık olduğu hizmetleri verebileceğimize inanıyorum.

Bu süreçte sizlerin desteklerinizi tüm yüreğimle bekliyor ve hepinize saygılarımı sunuyorum"


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mustafa İnci AK Parti’den Milletvekilli Aday Adaylığını AçıkladıÖnceki Haber

Mustafa İnci AK Parti’den Milletvekilli...

Müge Yıldız Topak AK Partiden Milletvekili Aday Adaylığı AçıkladıSonraki Haber

Müge Yıldız Topak AK Partiden Milletveki...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar