Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Müge Yıldız Topak AK Partiden Milletvekili Aday Adaylığı Açıkladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Müge Yıldız Topak AK Partiden Milletvekili Aday Adaylığı Açıkladı
Abone ol
Müge Yıldız Topak, Adalet ve Kalkınma Partisi 28.Dönem Tekirdağ Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.
Özgür Köker 2

Müge Yıldız Topak, Adalet ve Kalkınma Partisi 28. Dönem Tekirdağ Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı. Topak yaptığı açıklamada;

"Teşkilatımızın çeşitli kademelerinde görev alan değerli Ak Partili gönüldaşlarım, çok kıymetli ailem, çok kıymetli büyüklerim, çok kıymetli kardeşlerim, çok kıymetli dostlarım ve güzide basın mensuplarımız;

Cumhuriyet tarihimizin en önemli seçimlerinden birine adım adım yaklaşmaktayız. Biliyoruz ki bu seçim ülkemizin hem bugünü hem de yarını için büyük bir önem arz ediyor.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ ın başladığı bu yolda bir kardeşiniz olarak siyasetin AK Parti saflarında yer almaktan büyük onur duyuyorum.

Güçlü ve yeni Türkiye yolunda Tekirdağ'ımıza ve ülkemize hizmet etme amacıyla, Ak Partimizden Tekirdağ Milletvekili aday adaylık başvurumu siz değerli büyüklerim, kardeşlerim ve dostlarımla paylaşıyorum.

Birçoğunuzla uzun zamandır tanışıklığımız ve yol arkadaşlığımız var. Birçoğunuzla Yönetim Kurulundaki görevim dolayısı ile yakinen tanışıyoruz. Ancak beni tanımayanlar için kısaca kendimi tanıtmak istiyorum. 1982 doğumluyum, evliyim. İlköğretim ve Lise öğrenimimi Çorlu’da tamamladım. 2008 yılında, Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinin İşletme Bölümünden mezun oldum. 2013 yılında Namık Kemal Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sağlık Yönetimi Anabilim Dalı Sağlık Yönetimi Tezli Yüksek Lisansımı tamamladım. 2018 yılında Namık Kemal Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Anabilim Dalı İşletme Yönetimi Tezli Yüksek Lisansımı tamamladım. YEŞİLAY Tekirdağ İl Kadın Meclisi Başkanlığı, Ergene Engelliler Derneğinde Yönetim Kurulu Başkanlığı, Ergene Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanlığı gibi birçok sivil toplum kuruluşunda sosyal sorumluluk görevini Tekirdağ’ımıza daha faydalı olabilmek için ifa ettim. Namık Kemal Üniversitesi bünyesinde 2009 yılından bugüne Serbest Öğretim Elemanı olarak ekonomi ve iletişim alanlarında dersler vermekte iken Milletvekili aday adayı olmam dolayısıyla görevimden istifa ettim. AK Partimiz bünyesinde sırasıyla Yerel Yönetimlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı, AK Parti Tekirdağ Sosyal Politikalardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı, AK Parti Tekirdağ Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı görevlerinde bulundum. 2019 yılı yerel seçimlerinde AK Partimizin Ergene Belediye Başkan aday adayı oldum.

Çok Kıymetli Dostlarım, Sayın Basın Mensupları;

Benim adaylığım şahsımın değil, bütün fedakârlıkların altında imzası olan, yuvasına kol kanat geren, çocuğuna ana, eşine destek olan Tekirdağ’ımızdaki kadınlarımızın adaylığıdır.

Tarihimiz boyunca kadınlarımız, büyük görevler üstlenmiş ve bu ulvi yolda büyük fedakârlıklar göstermiştir.

Her alanda var olan, üreten, nesiller yetiştiren, ailenin kumu, çakılı, çimentosu kısaca yapı taşı olan kadınlarımızın siyasette daha çok, yönetimde daha aktif rol almaları gerektiğini düşünüyorum.

Ben de aranızdan çıkan bir kardeşiniz olarak hem ilimizde hem de bölgemizde, talep ve beklentilere aracılık etmek, sorunları daha yukarılara taşıma gayesiyle dile getirmek ve bu sorunlara çözümler üretmek için karşınızdayım.

Cesur, kararlı, ehliyet sahibi teşkilatımızla birlikte, 2023 Vizyonu ile bütünleşik, yeniliklere açık, çalışkan bir Milletvekili aday adayı olarak karşınızda bulunuyorum.

Siz değerli dostlarımın ve teşkilatımızın desteğiyle Tekirdağ’ımıza layık olduğu hizmetleri verebileceğimize canı gönülden inanıyorum.

2023 hedefinin temelleri Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN liderliğinde atılmıştır. Atılan bu temeller üzerinden Yeni Türkiye’nin aynı şevk ve heyecanla devam etmesi için üstüme düşen tüm sorumlulukları Partimizin belirlediği hedefler doğrultusunda yerine getirmek ve sizin sesiniz olmak için Milletvekili Aday Adayınızım.

Bu kutlu yolda siz kıymetli dostlarımın desteklerini tüm yüreğimle bekliyor ve hepinize ayrı ayrı saygı, sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum.

Bu ülke bizim. Hep birlikte, hep beraber, inançla, azimle, çok çalışarak ve bir olarak Ülkemizi her daim daha ileriye taşıyacağız..."

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ramazan Yaman İYİ Partiden Milletvekili Aday Adaylığını AçıkladıÖnceki Haber

Ramazan Yaman İYİ Partiden Milletvekili...

Gönül Sofraları İlk Olarak Atatürk Mahallesinde KurulduSonraki Haber

Gönül Sofraları İlk Olarak Atatürk Mahal...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar