Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Mustafa İnci AK Parti’den Milletvekilli Aday Adaylığını Açıkladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mustafa İnci AK Parti’den Milletvekilli Aday Adaylığını Açıkladı
Abone ol
AK Parti Çorlu İlçe Başkanlığı’nda basın açıklamasında bulunan Mustafa İnci, doğup büyüdüğü topraklara en iyi şekilde hizmet etmek istediğini söyledi.
Özgür Köker 2

Genç ve dinamik Milletvekili Aday Adayı Mustafa İnci, “Doğanın uyanışı ve baharın gelişini müjdeleyen nevruzun milletimize ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum" dedi. 

 

AK Parti Çorlu İlçe Başkanlığı’nda basın açıklamasında bulunan Mustafa İnci, doğup büyüdüğü topraklara en iyi şekilde hizmet etmek istediğini vurguladı. Genç ve dinamik Milletvekili Aday Adayı Mustafa İnci, “Doğanın uyanışı ve baharın gelişini müjdeleyen nevruzun milletimize ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.


Ülkemizde 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli 11 ilimizi etkileyen asrın felaketi depremlerde ve 15 Mart Adıyaman ve Şanlıurfa sel felaketlerinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, aziz milletimize başsağlığı ve yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. İnşallah devletimizin gücü ve kudretiyle milletimizle el ele vererek bu zor günleri hep birlikte aşacağız, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. 

BÖLÜMÜNÜ BİRİNCİLİKLE BİTİRDİ
Kısaca kendimi tanıtmam gerekirse; 1987 Çorlu doğumluyum, evliyim 1 kız babasıyım. İlk orta lise eğitimimi Çorlu’da tamamladıktan sonra Trakya Üniversitesi Muhasebe ve Vergi Uygulamaları bölümünden 2006 yılında bölüm birincisi olarak mezun oldum. Devamında Anadolu Üniversitesi İdari ve İktisadi Bilimler Fakültesi İşletme Fakültesinden onur belgesi alarak 2008 yılında mezun oldum. Ardından Anadolu Üniversitesi İdari Ve İktisadi Bilimler Fakültesi İktisat Fakültesini 2011 yılında yüksek onur belgesi alarak tamamladım, şu an Namık Kemal Üniversitesi Maliye Bölümü yüksek lisansına devam ediyorum.
Mali müşavirim ve bilirkişiyim. Türkiye’de en genç mali müşavirlerinden biri olarak 24 yaşında ruhsatımı alarak 2012 yılında ofisimi açtım, yaklaşık 12 yıldan beri kendi ofisimde Çorlu’da serbest muhasebeci mali müşavir olarak hizmet vermekteyim.


AK PARTİ’NİN BİRÇOK BİRİMİNDE GÖREV ALDI 
2012 – 2014 yılları arasında çeşitli eğitim kurumlarında eğitmen olarak görev aldım ve mesleki makaleler yazdım. Siyasi süreçte; 2018-2020 yılları arasında Adalet ve Kalkınma Partisi Çorlu İlçe Başkanlığının çeşitli kademlerinde görev aldım. Bu süre içerisinde İlçe başkan yardımcılığı, mali ve idari işler birim başkanlığı, medya ve tanıtım birim başkanlığı ve sivil toplum ve halkla ilişkiler birim başkanlığı görevlerinde bulunarak ilçemize ve teşkilatımıza hizmet ettim.
 

GENÇLİĞE VURGU YAPTI
Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, ‘Bizim ihtiyacımız olan gençlik, ülkesine ve milletine gönülden bağlı, çağın tüm donanımlarıyla kuşanmış, istikamet sahibi, nereye gittiğinin bilincinde bir gençliktir.’ Sözlerinden ilham alarak çıkmış olduğum bu kutlu dava yolunda 28. Yasama Dönemi Tekirdağ AK Parti Milletvekilliği Aday Adaylığı sürecimi siz değerli basın mensupları önünde Tekirdağlı hemşerilerimize kıymetli büyüklerimize açıklamaktan gurur duyuyorum. Doğup büyüdüğüm bu topraklara en güzel şekilde hizmet etmeyi, milletimizin hizmetkarı olmayı rabbim bana nasip etsin. Rabbim çıktığım bu yolu; ülkemiz, milletimiz ve şahsım adıma hayırlı eylesin. Gençlere inanan ve gençlere güvenen Tekirdağlı hemşerilerimizin, kıymetli büyüklerimin desteklerini bekliyorum. Yarın değil hemen şimdi diyorum, Türkiye yüzyılı için durmak yok yola devam diyorum.” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ramazan Karadeniz AK Partiden Aday Adaylığını AçıkladıÖnceki Haber

Ramazan Karadeniz AK Partiden Aday Adayl...

Ramazan Yaman İYİ Partiden Milletvekili Aday Adaylığını AçıkladıSonraki Haber

Ramazan Yaman İYİ Partiden Milletvekili...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar