Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Ramazan Karadeniz AK Partiden Aday Adaylığını Açıkladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ramazan Karadeniz AK Partiden Aday Adaylığını Açıkladı
Abone ol
Adalet ve Kalkınma Partisi’nin hemen her kademesinde görev almış olan işadamı Ramazan Karadeniz, AK Parti Tekirdağ Millietvekili aday adaylığını olağanüstü bir törenle açıkladı.
Özgür Köker 2

Omurtak Caddesi Atatürk Meydanı'nda bulunan AK Parti Çorlu İlçe Başkanlığında yapılan aday adaylığı açıklamasında yüzlerce insan parti binasının bulunduğu iş merkezine akın etti.

Yoğun katılımla aday adaylığını açıklayan Karadeniz, şunları kaydetti:

"Öncelikli olarak, böyle güzel coşkulu bir ortamda, kendi evimizde, siz kıymetli ailemle birlikte olmaktan son derece mutlu ve heyecanlı olduğumu ifade etmek isterim. 6 Şubatta, millet olarak, asrın en büyük afetiyle karşılaştık. 11 ilimizi kapsayan bu afette ve devamındaki sel felaketinde, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diler, yaralarımıza acil şifalar dilerim. Bu süreçte, millet olarak, birlik ve beraberliğimize daha güçlü bir şekilde sahip çıkarak, Allah’ın izniyle bu felaketin üstesinden geleceğiz. Mensubu olmaktan ve her kademesinde hizmet etmekten şeref duyduğum Ak Partimizin bir neferi olarak, bugüne kadar partimizin verdiği her görevi, layıkıyla yerine getirmeye çalıştım. Mahalle yönetimi, İlçe Başkan Yardımcılığı, SKM Başkan Yardımcılığı, İl Yönetim Kurulu Üyeliği, Muratlı İlçe Koordinatörlüğü, Kapaklı İlçe Koordinatörlüğü, Ergene İlçe Koordinatörlüğü görevlerinden sonra, Bugün siz değerli teşkilat mensubu arkadaşlarımızın desteği ve halkımızın teveccühü ile Cumhurbaşkanımızın takdirleriyle 28. Dönemde Tekirdağ’ımızın hizmetkarı olabilmek için aday adayı olarak yola çıkmış bulunmaktayım.

Bu yolculukta, Tekirdağlı vatandaşlarımızın, bizi yalnız bırakmayacağı inancını taşımaktayım. Bu memleket bizim, bu memleket hepimizin, Tekirdağ bizim. 14 Mayıs seçimlerinde Cumhur İttifakı olarak zafer ateşini Çorlu’dan müjdeliyoruz. Bu süreçte, bana destek olan başta ailem ve yol arkadaşlarım olmak üzere, beni yalnız bırakmayan, siz değerli dostlarıma gönülden teşekkür eder, saygı ve Sevgilerimi sunarım. Kalın sağlıcakla” dedi.

Aday adaylığı açıklamasının ardından Karadeniz' tebrikkleri kabul etti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mestan Özcan: Tekirdağ İçin Hemen ŞimdiÖnceki Haber

Mestan Özcan: Tekirdağ İçin Hemen Şimdi

Mustafa İnci AK Parti’den Milletvekilli Aday Adaylığını AçıkladıSonraki Haber

Mustafa İnci AK Parti’den Milletvekilli...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar