Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Mestan Özcan: Tekirdağ İçin Hemen Şimdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mestan Özcan: Tekirdağ İçin Hemen Şimdi
Abone ol
Mestan Özcan, Tekirdağ’ın ilçelerini karış karış gezmeye devam ediyor. Söz konusu gezilerinin hem helalleşmek hem de vatandaşların taleplerini dinlemek için olduğunu belirten Özcan, gün içerisinde pek çok ilçeyi dolaştı.
Özgür Köker 2

“ŞARKÖYLÜ HEMŞEHRİLERİME ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM”

Güne Şarköy’de başlayan Mestan Özcan burada ilçe başkanı Engin Sadunoğlu ve parti yöneticileriyle bir araya geldikten sonra yaptığı açıklamada;  “İlçe başkanlığımızda teşkilatımızla kucaklaştık. Birlikte uzun yıllar görev yaptık. İlçe başkanımız Engin Sadunoğlu ve tüm teşkilatıma yürekten teşekkür ederim. Ayrıca tüm Şarköylü hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

“MALKARA HER DAİM BAMBAŞKA GÜZEL”

Ziyaretlerine Malkara’da devam eden Özcan’ın burada da ilk durağı ilçe başkanlığı oldu. Özcan burada yaptığı açıklamada; “Tekirdağ’ımızın verimli topraklarına sahip güzel ilçesi Malkara’dayız. Malkara her daim bambaşka güzel. İlçe Başkanlığımızda teşkilatlarımızla bir araya geldik. Önümüzdeki seçimin öneminden konuştuk. İlçe Başkanımız Gökhan Şentürk ve tüm teşkilatıma şükranlarımı sunarım” ifadelerini kullandı.

Ardından Malkara Muhtarlar Derneği’nin depremzedeler yararına düzenledikleri kermese katılan Mestan Özcan; “Hanım kardeşlerimin ellerine sağlık. Malkaralı hemşehrilerimi kermesten alışveriş yapmaya davet ediyorum. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Beraberindeki heyet ile Malkara Ziraat Odasını da ziyaret eden Özcan; Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Talat Kaya’ya, Meclis Kurulu Başkanı Saim Özden’e ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi.

Sonraki ziyaretini Malkara Süt Birliği’ne yapan Özcan, Süt Birliği Başkanı Osman Turgutlugil ile Et Birliği Başkanı Fahrettin Kazan ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Özcan daha sonra Malkara Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Haşim Dönmez’i ve Malkara Haber, Malkara Medya ve Türkiye Medya TV’yi ziyaret etti. 

Özcan Malkara’da son olarak esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

“HAYRABOLU HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR”

Malkara’nın ardından Hayrabolu’ya geçen Mestan Özcan, Hayrabolu’da İlçe Başkanı Egemen Türkay Güven, Belediye Başkanı Osman İnan ve ilçe yöneticileriyle buluştu.

Ziyaretlerin ardından bir açıklama yapan Özcan şu ifadeleri kullandı; “Hayrabolu’yu çok seviyorum. İlçemizin oldukça güzel bir potansiyeli var. Hayrabolu her şeyin en iyisini hak ediyor. Bizler de inşallah ilçemizi en iyi hizmetlerle buluşturmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız.”

“MURATLI’YA HER GELİŞİMDE MUTLU OLURUM”

Ziyaretlerine Muratlı ile devam eden Mestan Özcan, Muratlı’da İlçe Başkanı Ali Atılgan ve teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. Ziyaretin ardından yaptığı açıklamada; “Muratlı’ya her gelişimde mutlu olurum. Memleketim olduğundan sanırım. Muratlı’nın her sokağının benim için paha biçilemez bir kıymeti var. Tüm Muratlılı hemşehrilerime en kalbi duygularımla selamlarımı sevgililerimi iletiyorum. Şimdi Tekirdağ vakti, şimdi Muratlı vakti. Onlar için daha nice güzel işlere imza atacağız inşallah” ifadelerini kullandı.

“SÜLEYMANPAŞA TEKİRDAĞ’IMIZIN KALBİDİR”

Süleymanpaşa ilçe başkanlığında parti teşkilatıyla bir araya gelen Mestan Özcan; “İlçe başkanımız Sezai Çetin’e, ana kadememize, kadın kollarımıza ve gençlik kollarımıza şükranlarımı sunuyorum. Tekirdağ’ımızın kalbi Süleymanpaşa’da uzun süre birlikte görev yaptık her biriyle. Çalışmalarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

“MARMARAEREĞLİSİ’Nİ ÇOK DAHA GÜZEL GÜNLER BEKLİYOR”

Ziyaretlerine Marmaraereğlisi’nde devam eden Mestan Özcan burada Belediye Başkanı Hikmet Ata ile bir araya geldi. Ziyaretin ardından bir açıklama yapan Özcan; “Marmaraereğlisi Hikmet ağabey ve AK Belediyecilik sayesinde çok güzel kazanımlar elde etti. İnşallah ilçemizi çok güzel günler bekliyor” ifadelerini kullandı.

ERGENE VE SARAY’DAKİ YOL ARKADAŞLARIMLA HELALLEŞTİM

Ziyaretlerini Ergene ve Saray ilçeleriyle sürdüren Mestan Özcan, her iki ilçede de AK Parti ilçe başkanlığını ziyaret etti. Ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada Özcan şu ifadelere yer verdi; “Güzel ilçemiz Ergene ve Saray’da birlikte omuz omuza çalışmalar yaptığım değerli yol arkadaşlarımı ziyaret ettim, helalleştim.”

Özcan, her iki ilçenin ilçe başkanlarına ve yönetimlerine teşekkür etti.

“KAPAKLI İÇİN DAHA NİCE GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ”

Gün içindeki ziyaretlerini Kapaklı ile noktalayan Mestan Özcan, burada da teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. Ziyaretin ardından Kapaklı için nice güzel işlere imza atacaklarını belirten Özcan, tüm Kapaklılılara teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Yüksel Seralardaki Çalışmaları Yerinde İncelediÖnceki Haber

Başkan Yüksel Seralardaki Çalışmaları Ye...

Ramazan Karadeniz AK Partiden Aday Adaylığını AçıkladıSonraki Haber

Ramazan Karadeniz AK Partiden Aday Adayl...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar