Cüneyt Yüksel 2
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6
Müge 2
Hakan Sunal 2

Başkan Kadir Albayrak Kapaklı’da

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Kadir Albayrak Kapaklı’da
Ahmet Sarıkurt 2
Abone ol
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ilçelerde gerçekleştirdiği programına Kapaklı ilçesi ile devam etti. Başkan Albayrak Kapaklı'da bir dizi ziyaret gerçekleştirerek vatandaşlarla bir araya geldi ve yatırımları inceledi.
Özgür Köker 2
Candan

Başkan Kadir Albayrak, Kapaklı'daki programı kapsamında ilk olarak Cumhuriyet mahallesini ziyaret ederek burada esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların öneri ve taleplerini dinleyen Başkan Albayrak, kendilerine 2019-2024 döneminde gerçekleştirilecek yatırımlar ile ilgili bilgi verdi.

KAPAKLI BELEDİYE BAŞKANI VE KAPAKLI KAYMAKAMI'NA ZİYARET

Başkan Kadir Albayrak daha sonra Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ve Kapaklı Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy'u makamlarında ziyaret etti. Başkan Albayrak, ilçe hakkında görüş alışverişinde bulunulan ziyaret sonrasında Belediye Başkanı Mustafa Çetin ve Mustafa Ünlüsoy'a gösterdikleri misafirperverlik nedeniyle teşekkür etti.

Program kapsamında Kapaklı Belediyesi Meclis Salonunda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Kapaklı Belediyesi ve TESKİ'nin üst yönetimi ve daire başkanlarının katılımı ile değerlendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıda, Kapaklı'da bugüne kadar yapılan yatırımlar ile yeni hizmet döneminde yapılacak olan yatırım ve projeler görüşüldü. Taraflar, Kapaklı'nın ihtiyaçları ve bu ihtiyaçların çözümü ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

"PROJE VE YATIRIMLARIMIZDA MUHTARLARIMIZIN ROLÜ BÜYÜK"

Başkan Kadir Albayrak her fırsatta bir araya geldiği ve yol arkadaşları olarak gördüğü mahalle muhtarları ile Kapaklı ilçesinde de bir araya geldi. Muhtarların, görev yaptıkları mahalleler ile ilgili öneri ve taleplerini dinleyen Başkan Albayrak, kendilerine hem Kapaklı'da hem de Tekirdağ'da gerçekleştireceği yatırımlarla ilgili bilgi verdi. Başkan Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak muhtarlara büyük önem verdiklerini belirterek, "Tekirdağ'ın geleceğine yön veren proje ve yatırımlarımızın hazırlanmasında muhtarlarımızın rolü büyük. Geçmişte olduğu gibi bundan sonra da hizmet yolunda muhtarlarımızla birlikte yürümeye devam edeceğiz," dedi.

Başkan Albayrak, Kapaklı mahalle muhtarları ile yaptığı görüşmenin ardından Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifini ziyaret etti. Başkan Albayrak burada kooperatif Başkanı Hasan Dükanlı ve yönetimi ile bir araya geldi.

BAŞKAN ALBAYRAK BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Kapaklı'da faaliyet yürüten basın mensuplarını da ziyaret eden Başkan Albayrak, Kapaklı Havadis Gazetesi İmtiyaz Sahibi Kadir Kıldize, Kapaklı Bakış Gazetesi Haber Müdürü Fırat Keskinkılıç, Kapaklı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Adem Çil ve Kapaklı Yorum Gazetesi İmtiyaz Sahibi Asim Yavuz'a 2019-2024 hizmet dönemi çalışmaları ile ilgili bilgi verdi.

Başkan Kadir Albayrak'a, mahalle ziyaretleri ile sonlanan programında Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, TESKİ Genel Müdür Vekili Dr. İbrahim İçöz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Fatih Ünsal, Genel Sekreter Yardımcıları Dr. Kaan Gaytancıoğlu ve Atabey Baytöre ve Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan da eşlik etti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
!!! Bu Kadarına da Pes!! Okulların Musluklarını çaldılarÖnceki Haber

!!! Bu Kadarına da Pes!! Okulların Muslu...

Fotoğraf Günleri BaşlıyorSonraki Haber

Fotoğraf Günleri Başlıyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar