Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Fotoğraf Günleri Başlıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Fotoğraf Günleri Başlıyor
Abone ol
Pera Fotoğrafçılık Kulübü ve Orion Alışveriş Merkezi işbirliğiyle, fotoğraf etkinliği 1 Temmuz Pazartesi günü başlıyor. Trakya fotoğrafçılarını bir araya getirecek etkinliğe önemli fotoğraf sanatçıları ve ustaları katılacak.
Özgür Köker 2

Fotoğraf sanatının usta isimlerini ve fotoğraf meraklılarını buluşturacak Orion Fotoğraf Günleri, Pazartesi günü başlayarak Temmuz ayı boyunca devam edecek. Etkinlik kapsamında Trakya genelinden 25 fotoğraf sanatçısının sunumları izleyiciyle buluşacak. Pera Fotoğraf Kulübü’nün eğitmenlerince düzenlenecek workshoplarda, fotoğrafın püf noktaları anlatılacak. Ay boyunca düzenlenecek tüm workshop, sunum, sergi ve etkinliklere dileyen herkes ücretsiz katılabilecek.

Ustalar Deneyimlerini Paylaşacak

Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF), Tekirdağ Fotoğraf Sanatı Derneği (TEFSAD), Tekirdağ Fotoğraf Derneği (TEFOD), Edirne Fotoğraf Sanatı Derneği (EFOD), Kırklareli Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (KIFSAD) ve Pera Fotoğrafçılık Kulübü’nün eğitmenleri ve sanatçıları, bağımsız fotoğrafçılar, muhteşem fotoğraflardan oluşan sunumlarıyla Orion’da olacak. Behiç Günalan, Enver Şengül, Erdoğan Özen, Hakan Tokuç, Mehmet Çevik, Selçuk Balaban, Serdar İyiiz, Yekta Ali Kurtuluş ve daha pek çok isim fotoğraflarını ve çok kıymetli deneyimlerini paylaşacak.

Daha İyi Fotoğraf Çekebilirsiniz

Fotoğrafa ilgi duyan ve daha iyi fotoğraf çekmek isteyen herkesin katılabileceği workshoplar da etkinlik kapsamında yer alıyor. Pera Fotoğrafçılık Kulübü eğitmenleri Burak Üntürk ve Onur Orhan tarafından yürütülecek workshop çalışmalarında Temel Fotoğrafçılık, Fotoğrafta Kompozisyon, Manzara/Doğa Fotoğrafçılığı, Portre Fotoğrafı konuları işlenecek. Ayrıca, cep telefonlarıyla daha iyi fotoğraf çekmek isteyen herkes için Cep Telefonuyla Fotoğrafçılık başlığı altında püf noktaları ve teknikler anlatılacak.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Kadir Albayrak Kapaklı’daÖnceki Haber

Başkan Kadir Albayrak Kapaklı’da

Yaralı Leylek Tedavi Altına AlındıSonraki Haber

Yaralı Leylek Tedavi Altına Alındı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar