Cüneyt Yüksel 2
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6
Müge 2
Hakan Sunal 2

28. Hayrabolu Ayçiçeği Festivali Başlıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
28. Hayrabolu Ayçiçeği Festivali Başlıyor
Ahmet Sarıkurt 2
Abone ol
Hayrabolu Belediyesi tarafından bu yıl 28’incisi düzenlenecek Hayrabolu Ayçiçeği Festivali programı belli oldu. 16 Ağustos Perşembe günü başlayacak olan 28. Hayrabolu Ayçiçeği Festivali,16 17-18-19 Ağustos tarihlerinde yapılacak.
Özgür Köker 2
Akın Yılmaz 2

Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu yaptığı açıklamada “Geleneksel hale gelen ve bu yıl 28'incisi gerçekleşecek olan Hayrabolu Ayçiçeği Festivalimizin hazırlıklarını tamamladık. Ayçiçeği Festivalinde bu yıl da her yıl olduğu gibi görkemli bir şekilde tarım fuarı, ayçiçeği hasat bayramı, sünnet şöleni, çeşitli yarışmalar, folklor gösterileri, çocuk gösterileri, paneller ve konserler düzenlenecek. Festivalimizin coşkusunu tüm Hayrabolu halkıyla yaşamak unutulmayacak bir festival yaşatmak istiyoruz” dedi

FESTİVAL PROGRAMI KORTEJ YÜRÜYÜŞÜYLE DEVAM EDECEK

Festival programı Kortej Yürüyüşüyle devam edecek. Saat 19:00'da Festival alanında festival alanının açılışı ile devam ederek çeşitli etkinlikler sürecek. Saat 20:00’da Festival alanındaki folklor gösterilerinin ardından saat 21:00 'da Gencer Savaş Bandosu ile devam edecek. Saat 10:00'da Mustafa Bakırhan ve Buray konseriyle festivalin ilk gecesi sona erecek.

FESTİVALDE GÜVENÇ VE FERHAT GÖÇER SAHNE ALACAK

17 Ağustos Cuma günü saat 9:30'da Belediye Parkı'nda Toplu Sünnet Töreni ile başlayacak olan festival saat 10:30'da toplu nikah töreni ile devam edecek. Saat 11:00'da Hayrabolu Ticaret ve Sanayi Toplantı Salonu'nda Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı işbirliği ile Ayçiçeği Sempozyumu düzenlenecek. Saat 12:30'da Güzelce Hasanbey Cami'nde Sünnet Mevlüdü ile devam edecek olan program saat 15:00'da Soylu Mahallesi'nde yapılacak olan Ayçiçeği Hasat Bayramı ile devam edecek. Hasat Bayramı kapsamında vatandaşlara sunulacak olan folklor gösterisi Bulgaristan Karnobat Halk Dansları Topluluğu tarafından sergilenecek. 18:00'da Pamukkale Halk Oyunları Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Folklor ekibi tarafından sergilenecek olan folklor gösterisi ile İlyas Mahallesi'nde devam edecek olan etkinlik saat 18:30'da Hayrabolu Belediye Parkı'ndaki Çocuk Gösterileri ile devam edecek. Saat 19:30'da Çerkezmüsellim Mahallesi'nde Bulgaristan Karnobat Halk Dansları Topluluğu tarafından sergilenecek olan folklor gösterisi ile devam edecek. Saat 20:00'da Şalgamlı Mahallesi Pamukkale Halk Oyunları Gençlik ve Spor Kulübü Derneği folklor gösterisinin sergileneceği festivalin ikinci gecesi saat 21:00'da Festival Alanı'nda Güvenç ve Ferhat Göçer'in konseriyle son bulacak.

FESTİVALİN 3. GÜNÜ GALA KONSERİ VOLKAN KONAK İLE GECE SONA ERECEK

Hayrabolu Kapalı Spor Salonu'nda Taekwondo Dostluk Turnuvası ile saat 10:00'da başlayacak olan festivalin 3. gününde saat 13:30'da Festival Alanı'nda Pedagog Bahar Bal tarafından Çocuk ve Ergenlik Döneminde Doğru Bilinen Yanlışlar isimli söyleşi düzenlenecek. Ardından saat 15:30'da Ünlü Şeflerin Katımı İle Yemek Tarifleri Söyleşi ve Kahve Sunumu etkinliği düzenlenecek. Saat 19:30'da Lahana Mahallesi'nde sergilenecek olan Pamukkale Halk Oyunları Gençlik ve Spor Kulübü Derneği folklor gösterisinin 20:00'da Festival Alanı'nda Motorlu Yamaç Paraşütü Gösteri Uçuşu düzenlenecek. Festivalin 3. gecesi Saat 21:00'da seyircilere Festival Alanı'nda sunulacak olan Bahar Gelir, Burcu Demirtaş ve Volkan Konak Konseri ile gece sona erecek.

TRAP YARIŞMALARI VE YELKEN YARIŞLARI DA YAPILACAK

19 Ağustos Pazar günü sonuncusu olan festivalin 4'üncü günü Hayrabolu Göleti Trap Sahası'nda saat 11:00'da Profesyonel ve Amatör Trap Atışları ile başlayacak. Saat 12:00'da Motorlu Yamaç Paraşütü Gösteri Uçuşu ile devam edecek olan etkinlikler saat 13:00'da Yelken Yarışları ile devam edecek. Festivalin son günü saat 14:00'da Hayrabolu Göleti’nde düzenlenecek olan Balık Tutma Yarışları ile sona erecek.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kurban Bayramı Kutlu OlsunÖnceki Haber

Kurban Bayramı Kutlu Olsun

Başkan Albayrak Ziraat Odaları Bilgilendirme Toplantısına KatıldıSonraki Haber

Başkan Albayrak Ziraat Odaları Bilgilend...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar