Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Başkan Kadir Albayrak Hayrabolu’da

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Kadir Albayrak Hayrabolu’da
Abone ol
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi’nin yeni hizmet döneminde ilçelerdeki çalışmalarına devam ediyor. 11 gün boyunca 11 ilçede vatandaşlarla bir araya gelecek olan Başkan Kadir Albayrak, Hayrabolu ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi ve ilçede gerçekleştirilen yatırımları inceledi.
Özgür Köker 2

BAŞKAN ALBAYRAK’TAN MAHALLE ZİYARETLERİ

Başkan Kadir Albayrak, Hayrabolu ilçesinde gün boyu sürdürdüğü çalışmalar kapsamında öncelikle Lahana ve Buzağacı mahallerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 2019-2024 döneminde Hayrabolu’da gerçekleştireceği yatırım ve projeler hakkında vatandaşlarla bilgi veren Başkan Albayrak, vatandaşlarla sohbet edip görüş alışverişinde bulundu.

BAŞKAN ALBAYRAK İLÇE PROTOKOLÜ İLE BİR ARAYA GELDİ

Başkan Kadir Albayrak, mahalle ziyaretlerinin ardından Hayrabolu Belediye Başkanı Dr. Osman İnan ve Hayrabolu Kaymakamı Mehmet Sülün ile makamlarında bir araya geldi. Başkan Albayrak, ziyaretleri sonrasında Dr. Osman İnan ve Kaymakam Mehmet Sülün’e gösterdikleri misafirperverlik nedeniyle teşekkür etti.

HAYRABOLU MUHTARLAR DERNEĞİ’NE ZİYARET

Hayrabolu Muhtarlar Derneği’ni de ziyaret eden Başkan Kadir Albayrak, burada Dernek Başkanı Gürol Orta ve Hayrabolu mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Başkan Albayrak, 2019-2024 döneminde Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek projeler hakkında kendilerine bilgi verdi.  Muhtarların öneri ve taleplerini de dinleyen Başkan Albayrak burada yaptığı açıklamada, “Yol arkadaşlarımız olan Muhtarlarımıza göstermiş oldukları ilgi ve konukseverliklerinden dolayı teşekkür ederim.” dedi.

HAYRABOLU’DA YAPILACAK YATIRIMLAR DEĞERLENDİRİLDİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ilçede gerçekleştirdiği mahalle ve protokol ziyaretlerinin ardından, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Hayrabolu Belediyesi ile TESKİ ekiplerinin yer aldığı ve Hayrabolu’da gerçekleştirilecek projelerin değerlendirildiği toplantıya katıldı.

Başkan Kadir Albayrak’ın Hayrabolu’da gerçekleştirdiği ziyaretlerde kendisine Hayrabolu Belediye Başkanı Dr. Osman İnan, TESKİ Genel Müdür Vekili Dr. İbrahim İçöz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Fatih Ünsal, Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Kaan Gaytancıoğlu, Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan ve daire başkanları da eşlik etti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ergene Belediyesi Stratejik Plan Toplantılarına BaşladıÖnceki Haber

Ergene Belediyesi Stratejik Plan Toplant...

Kilit Parke Taş Çalışmaları Devam EdiyorSonraki Haber

Kilit Parke Taş Çalışmaları Devam Ediyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar