Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Trend Arena’da Yazlık Servisleri Başlıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Trend Arena’da Yazlık Servisleri Başlıyor
Abone ol
Trend Arena Alışveriş Merkezi ziyaretçilerine sunduğu dolu dolu etkinlikleri, ünlü markalar ile kaçırılmayacak fiyatlara sunduğu avantajlı alışveriş fırsatlarının yanında ziyaretçileri daha rahat alışveriş yapabilsin diye ücretsiz yazlık servis başlatıyor.
Özgür Köker 2

11 Haziran Pazartesi Günü itibariyle Kaptan Country, Kaptan Life, Kaptan 5, Kaptan 3, Kaptan 2, Kaptan 1 ve Emlak Konutlarından 12:30 ile 17:30 saatleri arasında alışveriş ve eğlence için her yol Trend Arena’ya çıkacak. Yaz sezonu boyunca hafta içi her gün Marmara Ereğlisi – Yenice hattından Trend Arena’ya ücretsiz olarak ulaşımın sağlanacağı Trend Arena’da birbirinden eğlenceli yaz aktiviteleri de ziyaretçilerinin beğenisine sunulacak.

Türkiye’nin tüm il ve ilçelerini karış karış gezerek Türk Yıldızları Akrobasi Ekibi’nin lisanslı ürünlerinin satışını yapan Ty-Store Satış Tırı 26-27 Mayıs tarihlerinde Sosyal Sorumluluk Projeleri’ne verdiği desteklerle  anılan ve her daim geliştirdiği projeler ile farkındalık yaratan İlklerin ve Enlerin Tek Adresi Trend Arena’daydı.

İl ve ilçelerin merkezi ve insan sirkülasyonunun yoğun olduğu bölgelerinde konumlandırılan Türk Yıldızları Satış Tırında bu kez  Trend Arena AVM ön giriş kapısında gün boyu lisanslı ürünlerin satışı gerçekleştirildi. Ürünler arasında Türk Hava Kuvvetleri’nin gurur kaynağı Türk Yıldızları Akrobasi Ekibi’nin farklı boyutlardaki maket uçakları başta olmak üzere t- shirtten, şapkaya, aksesuardan pilot tulumuna çeşitli ürünler ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Satışların bir kısmının şehit olan personellerin ailelerine destek vermek üzere Kartal Vakfı’na bağışlandığını öğrenen ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği tırda ürünler de kaliteli ve kullanışlı oluşuyla beğeni topladı.

Tırda iki gün boyunca Türk Yıldızları Akrobasi Ekibi’nin lisanslı ürünlerin satışını gerçekleştiren Davut Akyıldız; Trend Arena AVM’nin konumundan ve insan sirkülasyonundan çok memnun kaldıklarını, Trend Arena çalışanlarına gösterdikleri ilgiden dolayı müteşekkir olduklarını, satışları çok iyi olduğundan  dolayı bir sonraki satış dönemlerinde de Trend Arena’da yer almak istediklerini dile getirdi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TESKİ Tesis Tanıtım Günleri Saray’da BaşladıÖnceki Haber

TESKİ Tesis Tanıtım Günleri Saray’da Baş...

Büyükşehir Belediyesi Vatandaş Algı Analizi YapacakSonraki Haber

Büyükşehir Belediyesi Vatandaş Algı Anal...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar