Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

TBMM Başkanı Mustafa Şentop’tan Doğalgaz Müjdesi Açıklaması

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TBMM Başkanı Mustafa Şentop’tan Doğalgaz Müjdesi Açıklaması
Abone ol
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın müjdesinin ardından çıkışta TBMM Başkanı Mustafa Şentop açıklamalarda bulundu.
Özgür Köker 2

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın doğalgaz müjdesi açıklamasında Dolmabahçe’de bulunan TBMM Başkanı Mustafa Şentop çıkışta gazetecilere doğalgaz müjdesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop; ““Türkiye'nin en büyük ithalatı enerji alanında çok büyük yıllık olarak muazzam paralar vermek zorundayız. bir taraftan bir tabii yıllardır Türkiye'de on yıllardır bizim çocukluğumuzdan beri düşündüğümüz şey şuydu, Türkiye'nin etrafında her yerde petrol var burada yok yani özel olarak burada acaba böyle bir şey mi yeraltından kaybedilmiş yok edilmiş diye düşünürdük hep aradı bulunamazdı, aranırdı bulunamazdı” dedi.

TBMM Başkanı Şentop; “Şimdi elhamdülillah Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ve kararlılığıyla Enerji bakanlarımız büyük gayret sarf ettiler. Bütün Enerji Bakanlığı çalışanlarımız,  Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı da mühendislerimiz, hepsi büyük gayretler nihayetinde önemli bir sonuca ulaşıldı. Tabi bu anlaşılan bir başlangıç İnşallah bunun arkası da gelecek. Böylece Türkiye açısından çok önemli bütçemizin çok önemli bir kısmı için gider olan bir konuda Türkiye kendi kendine yetecek hale gelmiş olacak. Çok büyük bir başarıdır tabi bunun arkasında yatan şey bu irade ve kararlılıktır. Eğer millet yolunda samimiyetle hak yolunda samimiyetle çalıştığınız zaman gayret gösterdiğiniz zaman Cenab-ı Hak size ummadığınız yerlerden yeni yollar yeni imkanlar açıyor. Böyle bir imkan böyle bir fırsat Elhamdülillah Türkiye için tabi millet olarak hepimizin sevineceği bir olay neticede ben hangi siyasi görüşten olursa olsun 83 milyon herkesin bu işe bu olaya bu sonuca sevinmesi gerektiği kanaatindeyim” diye konuştu.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop; “Böyle olduğunu olacağını da düşünüyorum. Tabi Türkiye ye ye bizim akademide eski tabirle müsteşrik batılı tabirle oryantalist denilen batılı akademisyenler doğu özellikle Osmanlı Coğrafyası ve Türkiye üzerine çalıştığı zaman onlara oryantalist müsteşrik denirdi. Bu farklı bir bakış açısı kendi çıkarlarına göre Türkiye’yi ve Doğuyu değerlendiren bir bakış açısı. Bu oryantalistlik bakış açısıyla hala Türkiye’yi anlamaya çalışanlar milletimizin heyecanına sevincine ortak olmadan bu meseleleri ele alanlardan zaman zaman bazı küçümseyen veya bu yapılan işin elde edilen neticenin ehemmiyetini küçültmeye çalışan yaklaşımlar var. Bunlar önemli değil milletimiz için tarihi bir gün bir dönüm noktası Türkiye enerji giderlerini ortadan kaldırdığı zaman çok daha büyük bir hızla büyüyecek gelişecek refah ve kalkınma yolunda daha büyük adımlarla ilerleyeceğiz. Elhamdülillah diyoruz milletimize şükranlarımızı Cumhurbaşkanımıza teşekkürlerimizi arz ediyoruz” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Koronavirüs Denetimi YapıldıÖnceki Haber

Koronavirüs Denetimi Yapıldı

Sevimli Dostlara Sıcak YuvaSonraki Haber

Sevimli Dostlara Sıcak Yuva

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar