Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

TBMM Başkanı Mustafa Şentop Mahalleleri Ziyaret Etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TBMM Başkanı Mustafa Şentop Mahalleleri Ziyaret Etti
Abone ol
Kurban Bayramının 3. Gününde de ziyaretlerine devam eden TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop ve Vali Aziz Yıldırım Mahallelerimizi Ziyaret Ederek Vatandaşlarla Bayramlaştı.
Özgür Köker 2

TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop ve Vali Aziz Yıldırım, Süleymanpaşa ilçesi Yağcı ve Banarlı Mahallerini ziyaret ederek vatandaşlarla bayramlaştı.

Ziyarette TBMM Başkanı Şentop, mahalle kahvelerinde vatandaşlarla sohbet ederek talep ve sıkıntılarını dinledi.

Meclis Başkanı Şentop, Yağcı Mahallesi'nde yaptığı konuşmada, Dünyadaki gelişmeleri göz önüne alarak Türkiye'nin önümüzdeki döneme hazır olması gerektiğini ifade etti.

Türkiye açısından iki önemli hususun bulunduğunu belirten Şentop; “Birisi Türkiye'yi her bakımdan güçlü kılmak, güçlü ve büyük Türkiye haline getirmek. İkincisi de dünyadaki sistemin bozulduğu, yeni bir sistem arayışlarının meydana geldiği bugünlerde Türkiye'yi sadece kendi başına hareket edebilir şekilde, Milli Mücadele döneminin sloganı olan 'tam istiklal' sloganıyla uluslararası ilişkilerde, hukukta, ekonomide kendi başına hareket edebilecek bir güçle 'tam istiklal' içinde tutabilmek. Bunun bir takım bize dezavantajları da oluyor elbette ama belki böyle bir yapı içinde kalmanın başka dezavantajları da olacak zaman içinde. Onun için Türkiye'yi müstakil bir halde tutabilmek, Cumhurbaşkanımızın 'kendi göbeğimizi kendimiz keseriz' dediği şeyi bir politika olarak benimsemek önemli. Bunun sıkıntılarını Avrupa ülkeleri bilhassa yaşıyor birçok alanda başta enerji olmak üzere. Ama Türkiye çok büyük zorlukların üstesinden geldi. Bundan yaklaşık 100 yıl önce biz vatan topraklarının önemli bir kısmı işgal altıdayken, hiçbir gücümüz imkanımız yokken, 50 yıl devam eden savaşlardan sonra tamamen ekonomik olarak bitmiş bir vaziyetteyken büyük bir mücadele verdik. Hakikaten vatanımızın bağımsızlığını ve istiklalinin sağladık. Zor dönemler yaşadık ama bunların üstesinden geldik hep beraber. Bu dönemleri de daha büyük bir Türkiye hedefine ulaşmak suretiyle aşacağız" dedi.

Ziyaretleri sırasında TBMM Başkanı Şentop ve Vali Yıldırım’a Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel, Çiğdem Koncagül, Vali Yardımcısı Murat Eren, Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya, İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, İl Jandarma Komutanı Kd. Albay Osman Kılıç, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel eşlik etti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TBMM Başkanı Mustafa Şentop Şehir Hastanesini Ziyaret EttiÖnceki Haber

TBMM Başkanı Mustafa Şentop Şehir Hastan...

TBMM Başkanı Mustafa Şentop Karacakılavuz Keşkek Şenliğine KatıldıSonraki Haber

TBMM Başkanı Mustafa Şentop Karacakılavu...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar