Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Şehir Ödülleri Türkiye 2017 Ödül Töreninin Gözdesi Trakya Oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şehir Ödülleri Türkiye 2017 Ödül Töreninin Gözdesi Trakya Oldu
Abone ol
Yaşayan Şehirler Platformu ve Dokuz Eylül Üniversitesi işbirliğinde; Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Kalkınma Bakanlığı´nın destekleriyle hazırlanan ‘Şehir Ödülleri Türkiye 2017’ Ödül Töreni, Dokuz Eylül Üniversitesi Sabancı Kültür Sarayı´nda gerçekleştirildi.
Özgür Köker 2

‘En İyi Destinasyon Tanıtım Filmi’ kategorisinde ‘Trakya’ya Hoş Geldiniz’ isimli filmle Trakya Kalkınma Ajansı ödül almaya hak kazandı. Ödül, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin’e Yaşayan Şehirler Platformu Başkanı Alper Akın tarafından takdim edildi. Törende bir konuşma yapan Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin ‘Bu filmde Trakya Bölgesini ortak bir bakış açısıyla ele aldık, profesyonel bir anlayışla doğaçlama çekimlerden oluştu filmimiz. Bölge insanımız kendi bakış açışıyla Trakya’yı anlattı filmde. Zannediyorum ki güzel bir iş ortaya çıkarmışız, ödüle layık görüldü filmimiz. Ayrıca bir noktaya daha dikkat çekmek isterim. Trakya Kalkınma Ajansı olarak destek vermiş olduğumuz ‘Trakya Bağ Rotası’ projesi de ödüle layık görüldü, Edirne, Süleymanpaşa ve Lüleburgaz Belediyelerimiz de ödülle dönüyor buradan. Trakya, ödül törenine damga vurdu diyebiliriz. Sözlerime son vermeden bu organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen herkesi kutlar, bu ödülü bize layık gören jüriye de teşekkürlerimi iletmek isterim' dedi.

Trakya Kalkınma Ajansı’nın ‘En İyi Destinasyon Tanıtım Filmi’ kategorisinde ödül aldığı törende Edirne Belediyesi‘Yılın Koruma Projesi’,  SüleymanpaşaBelediyesi ‘Eğiten Şehir’,  Lüleburgaz Belediyesi ‘Geleceği Şehri’ ve ‘ Yılın İlçe Belediyesi’ kategorilerinde ödüle layık görüldü. Ayrıca Trakya Kalkınma Ajansı’nın destek verdiği Trakya Bağ Rotası Projesi de ‘En iyi Turizm Projesi’ ile ödül almaya hak kazandı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çorlu TSO'dan Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Murat Yiğiter'e ZiyaretÖnceki Haber

Çorlu TSO'dan Çorlu Cumhuriyet Başsavcıs...

Başkan Yüksel’in Ayağı Uğurlu GeldiSonraki Haber

Başkan Yüksel’in Ayağı Uğurlu Geldi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar