Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Çorlu TSO'dan Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Murat Yiğiter'e Ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çorlu TSO'dan Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Murat Yiğiter'e Ziyaret
Abone ol
Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül, Meclis Başkanı İsmail Güleroğlu, Meclis Başkan Yardımcısı Yavuz Hasçelik, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Serkant Hocaoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri; Cevat Sevim ve Atilla Gaygusuzoğlu, Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Murat Yiğiter'i ziyaret etti.
Özgür Köker 2

Edirne Cumhuriyet Savcılığı'ndan Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Yiğiter, gerçekleşen ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirdi.

ÇORLU'DA GÖREV YAPMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUM

Yiğiter; Çorlu'da göreve başladığı günden bu yana, ilçeyi tanıma imkanı bulduğunu ifade ederek, "Çorlu'da görev yapıyor olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Çorlu gelişime açık ve pek çok alanda cazibe merkezi olma yolunda ilerlemektedir. Bu potansiyelin harekete geçirilmesiyle büyük gelişmelerin sağlanacağı inancındayım" dedi.

ÇORLU İÇİN YAPILAN HER TÜRLÜ PROJEYİ DESTEKLİYORUZ

Çorlu TSO hakkında bilgiler veren Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül; "Trakya'nın en büyük Ticaret ve Sanayi Odası konumundayız. Ticaret ve Sanayi Odamız'a yakışır bir yönetim anlayışı ile Çorlu'da iş dünyasına duyduğumuz sorumluluk bilinciyle görevimizi en iyi şekilde icra etmekteyiz. Dinamik yönetimimiz ile odamız bölgemizde hizmet veren bütün Sivil Toplum kuruluşları, Kamu Kurum ve Kuruluşları ile her zaman birlikte hareket ederek, Çorlu için yapılan her türlü projeyi desteklemeye çalışmaktadır" ifadelerini kullandı.

EL ELE VEREREK ÇORLU VE BÖLGEMİZ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Çorlu TSO Meclis Başkanı İsmail Güleroğlu, göreve gelen Yiğiter'e başarı temennisinde bulunarak; "Bizler üretmek ve kendimizi geliştirmek zorundayız. Çorlu halkının arasında güzel bir birliktelik var. Hep birlikte el ele vererek daha güzel işler yapacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Hakan Sevinç'ten Çorlu TSO'ya ZiyaretÖnceki Haber

Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Hakan Sevinç't...

Şehir Ödülleri Türkiye 2017 Ödül Töreninin Gözdesi Trakya OlduSonraki Haber

Şehir Ödülleri Türkiye 2017 Ödül Törenin...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar