Cüneyt Yüksel 2
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6
Müge 2
Hakan Sunal 2

Ramis Çınar’ın Ömrümün Dört Mevsimi Yenilendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ramis Çınar’ın Ömrümün Dört Mevsimi Yenilendi
Ahmet Sarıkurt 2
Abone ol
Yazdığı romanlarla edebiyat dünyasında adını duyuran Ramis Çınar’ın sevilen eseri Ömrümün Dört Mevsimi, yenilenen yüzü ve modernist çizgideki 3. baskısıyla okurlarla buluşmaya devam ediyor.
Özgür Köker 2
Akın Yılmaz 2

İlk baskısı 2016 yılında Postiga Yayınları tarafından yapılan Ömrümün Dört Mevsimi romanı okurlardan sürekli artan bir ivmeyle ilgi gördü ve 3. baskıya ulaştı. Kitabın yenilenen baskısı Ramis Çınar’ın 10. baskıya ulaşan Elveda Rumeli romanına listesinde yer veren Çınaraltı Yayınları tarafından gerçekleştirildi. 352 sayfalık kitap seçkin kitabevlerinin raflarındaki yerini aldı ve ayrıca internet mağazalarında satışa sunuldu.

OKURLARINA TEŞEKKÜR ETTİ

Ömrümün Dört Mevsimi romanının 3. baskısının yapılmasının ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan Ramis Çınar, “Sonunda kitabıma kavuştum. Her yeni eser yeni bir umut ve yeni bir heyecan. Her şey daha güzel olacak. Üçüncü baskının yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyor, kitabı bundan sonra okuyacak okurlara iyi okumalar diliyorum,” dedi.

ÖMRÜMÜN DÖRT MEVSİMİ ROMANININ KONUSU

Her şeyin bir mevsimi vardır.

Güneşin altındaki her amacın bir vakti vardır.

Ayrılık ve kavuşmaların bir zamanı vardır.

Aşk varsa, yaşanılan her mevsim bahardır.

İlk gençlik çağında bir yaz akşamında karşılaştığı Bahar’a ilk görüşte vurulan Osman’ın, o andan itibaren en büyük arzusu ona kavuşmak olacaktır. Aşkına karşılık bulsa da beklenmedik bir şekilde ayrılık yaşarlar. Ne var ki sevdiği, hayatının farklı mevsimlerinde hiç ummadığı yerlerde karşısına çıkacaktır. İlk göz ağrısını hiçbir zaman unutamayan Osman, hayat yolculuğunda iniş çıkışlar yaşasa da yüreğindeki aşk ve kavuşma hayalinden her zaman güç alacaktır.

Aşkın ve hayatın dört mevsiminin akıcı bir dil ve sürükleyici bir kurguyla anlatıldığı “Ömrümün Dört Mevsimi”, okurları roman kahramanlarının renkli dünyasına götürüyor. Kitabın sayfaları ilerledikçe okurlar, Osman ve Bahar’ın yaşadıkları olaylara tanıklık ederken sevinçlerine, mutluluklarına ve acılarına ortak oluyor.

Yaşanmış bir hikâyeden esinlenilerek kaleme alınan “Ömrümün Dört Mevsimi”, edebiyat tutkunlarının zevkle okudukları etkileyici bir roman.

Ayrılık ve kavuşmaların gölgesinde yarım asırlık bir aşkın anlatıldığı “Ömrümün Dört Mevsimi”, okurları duygusal ve anlam yüklü bir yolculuğa davet ediyor.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kumbağ Meslek Lisesi Spor Sahasına KavuştuÖnceki Haber

Kumbağ Meslek Lisesi Spor Sahasına Kavuş...

AstraZeneca’nın Koşulsuz Desteği İle Hayata GeçiyorSonraki Haber

AstraZeneca’nın Koşulsuz Desteği İle Hay...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar