Cüneyt Yüksel 2
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6
Müge 2
Hakan Sunal 2

Malkara’daki Proje ve Yatırımlar İncelendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Malkara’daki Proje ve Yatırımlar İncelendi
Ahmet Sarıkurt 2
Abone ol
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, halk buluşmaları kapsamında ziyaret ettiği Malkara ilçesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve devam eden yatırım ve projeleri yerinde inceledi.
Özgür Köker 2
Akın Yılmaz 2

İlk olarak Malkara Otogarında incelemelerde bulunan Başkan Kadir Albayrak, teknik personelden otogarın son durumu hakkında bilgiler aldı. Otogarın 14 Temmuz tarihinde yeniden vatandaşların hizmetine gireceğini ifade eden Başkan Albayrak, tüm vatandaşlara hayırlı olmasını temenni etti.

Ardından Malkara İtfaiye İstasyonunu ziyaret eden Başkan Kadir Albayrak, burada incelemelerde bulundu ve İtfaiye Daire Başkanı Emin Pehlivan’dan istasyonun genel yapısı, personel durumu ve çalışmaları hakkında bilgi aldı. Malkara İtfaiye İstasyonunun ilçede yaşanılabilecek olumsuz durumlar karşısında sürekli teyakkuz halinde olduğunu belirten Başkan Albayrak, istasyonda görevli personele iyi çalışmalar diledi.

Daha sonra yapımı devam eden ve önümüzdeki süreçte faaliyete geçmesi beklenen Malkara Katı Atık Aktarma İstasyonunu ziyaret eden Başkan Kadir Albayrak, burada incelemelerde bulundu ve Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkan Vekili Serap Uluç’tan tesisin son durumu hakkında bilgi aldı. Başkan Albayrak, tesisteki incelemelerinin ardından görevli personele iyi çalışmalar temennisinde bulundu.

Malkara ilçesinde TESKİ İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisini de inceleyen Başkan Albayrak, tesisin çalışma durumu ve arıtma kapasitesi hakkında TESKİ Genel Müdür Vekili Dr. İbrahim İçöz'den bilgiler aldı. Başkan Albayrak, tesisin Malkara ilçesi için büyük önem arz ettiğini ifade etti.

TESKİ İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisinin ardından Malkara Asri Mezarlığı’nı ziyaret eden Başkan Kadir Albayrak, mezarlıkta yürütülen çalışmalar hakkında Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Deniz Bozdoğan’dan bilgi aldı. Vatandaş memnuniyetinin esas hedefleri olduğunu dile getiren Başkan Albayrak, Tekirdağ için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Malkara Çavuşköy Et Kombina Tesisini de ziyaret eden Başkan Kadir Albayrak, burada tesisin genel yapısı, kapasitesi ve çalışma durumu hakkında bilgiler aldı. Tesisin Trakya Bölgesi’nin en büyük Türkiye’nin ise ikinci en büyük tesisi olduğunu ifade eden Başkan Albayrak, burasının Trakya hayvancılığına ivme kazandıracağını belirterek tüm vatandaşlara hayırlı olmasını diledi.

Proje ve yatırım incelemesinin ardından Malkaralı gazetecilerle de bir araya gelen Başkan Kadir Albayrak, kendilerine Tekirdağ gündemi ve Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Başkan Kadir Albayrak yaptığı açıklamada, “Malkara ilçemizdeki halk buluşmamız son derece faydalı geçti. Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ bünyesinde yapmış olduğumuz çalışmalarda gelinen son durumu yerinde gördük. Malkara Belediyesi’nde yaptığımız toplantıda ihtiyaç ve sorunları değerlendirdik ve bunların çözümünü masaya yatırdık. Daha etkin bir şekilde çalışarak hizmetlerimizi çok daha ileri bir düzeye taşıyacağız. 11 ilçedeki çalışmalarımız tamamlandığında önümüzde 2. hizmet dönemimiz için bir yol haritası olacak. Bu sayede zaman, işgücü ve kaynaklarımızı daha etkin bir şekilde kullanarak güzel Tekirdağ’ımızı daha da ileriye taşıyacağız,” dedi. 

Programda Başkan Kadir Albayrak'a Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Kaan Gaytancıoğlu, Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan ve daire başkanları eşlik etti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kapaklı Belediyesi Stratejik Plan Hazırlıklarına BaşladıÖnceki Haber

Kapaklı Belediyesi Stratejik Plan Hazırl...

Beren Bebek Çocuk Akademisi İlk Mezunlarını VerdiSonraki Haber

Beren Bebek Çocuk Akademisi İlk Mezunlar...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar