Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Candan Yüceer Malkara’da Coşkuyla Karşılandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Candan Yüceer Malkara’da Coşkuyla Karşılandı
Abone ol
CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Candan Yüceer, Tekirdağ’ın 11 ilçesindeki çalışmalarına Malkara’da devam etti. Dr. Yüceer’e Malkara ziyaretlerinde CHP Malkara Belediye Başkan Adayı Nergiz Karaağaçlı Öztürk, CHP Malkara İlçe Başkanı İsmail Uzun, parti yöneticileri ve partililer eşlik etti.
Özgür Köker 2

CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Candan Yüceer Malkara'da muhtarlar ile kahvaltıda buluştu. Dr. Yüceer, “Muhtarlarımız demokrasinin temel taşıdır. Mahallelerimizin nabzını tutan muhtarlarımızla Malkara'mızın, Tekirdağ'ımızın her köşesini daha da güzelleştirmek için bir aradayız. Hep birlikte daha güzel bir Malkara için Tekirdağ için çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Daha sonra CHP İlçe Başkanlığını ziyaret eden Dr. Yüceer, “Malkara'da Nergiz Başkanımız ile birlikte uyum içerisinde çalışacak, Malkara'ya değer katacak, ileriye taşıyacak projeler üreteceğiz” ifadelerini kullandı.

ESNAFIMIZIN DA HEMŞEHRİLERİMİZİN DE YANINDA OLACAĞIZ

Malkara’da esnaf ziyaretinde bulunan Dr. Yüceer, “Malkara'da esnafımızı ziyaret ettik, komşularımızla selamlaştık. Esnafımızın sorunlarını ve taleplerini dinledik. Zorlu ekonomik koşullarda ayakta kalma mücadelesi veren, dükkanını açık tutmak için gayret gösteren esnafımızın da alışveriş yapmakta zorlanan hemşehrilerimizin de her zaman yanında olacağız” diye konuştu.

YERLİ ÜRETİMİ TEŞVİK EDECEĞİZ

CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Candan Yüceer, Malkara Kırmızı Et Üreticileri Birliği’ni, Malkara Süt Üreticileri Birliği’ni, Malkara Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi’ni ve Tekirdağ İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Malkara Şubesi’ni ziyaret etti. Dr. Yüceer, “Çiftçimiz, üreticimiz de yurttaşlarımız gibi enflasyonun altında, artan üretim maliyetlerinin altında eziliyor. Çiftçiyi, üreticiyi korumak ülkemiz için bir güvenlik meselesidir. Yerli üretimi teşvik etmeye, üreticimizi kalkındırmak ve ekonomimize katkıda bulunmak için destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

KADIN EMEKÇİLERİ ZİYARET ETTİ

Malkara’da Ayci Tekstil’de çalışan kadın emekçileri ziyaret eden Dr. Yüceer, “Tekirdağ’ımızda kadınları iş gücüne ve üretime teşvik edecek projeler geliştireceğiz. Kadınlarımız üretmeye, çalışmaya devam ettikçe her şey çok daha güzel olacak. Tekirdağımız kadın emeği ile kadın güçlendikçe daha da güzelleşecek” diye konuştu. Malkara Hacıevhat Mahallesi İrtibat Ofisini de ziyaret eden Dr. Yüceer, “Malkara’mız için Tekirdağ’ımız için el ele, gönül gönüle, omuz omuza çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Büyük Birlik Partisi Çorlu Adayı İsmail Ceylan OlduÖnceki Haber

Büyük Birlik Partisi Çorlu Adayı İsmail...

Başkan Sarıkurt: Ata’mızın İzinde Çalışmaya Devam EdiyoruzSonraki Haber

Başkan Sarıkurt: Ata’mızın İzinde Çalışm...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar