Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Hakan Sunal Çorlu'ya Yeni Bir Vizyon Katmak İçin Harekete Geçti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hakan Sunal Çorlu'ya Yeni Bir Vizyon Katmak İçin Harekete Geçti
Abone ol
Çorlu'nun vizyoner lideri, Cumhur İttifakı Çorlu Belediye Başkan adayı Dr. Hakan Sunal, çarşı pazarın nabzını tuttuğu bir sabahta Çorlu basın mensupları ile bir araya geldi. Hakan Sunal'ın liderliğindeki buluşma, sadece bir kahvaltı değil, Çorlu'nun geleceğine dair atılmış önemli bir adımdı.
Özgür Köker 2

Erken saatlerde gerçekleşen bu kahvaltıda, Hakan Sunal, Çorlu basınını güçlü projeleriyle etkisi altına aldı. Toplantıya Milletçi Hareket Partisi Çorlu İlçe Başkanı Cemal Daştan, AK Parti İlçe Başkanı Kenan Kelle, katılımıyla Çorlu'nun kalkınma vizyonunu masaya yatırdı.

ÇARŞI PAZARININ SORUNLARINA ÇÖZÜM ÜRETTİ!
Toplantıda, özellikle pazarcı esnafının karşılaştığı zorluklara odaklanıldı. Hakan Sunal, pazarcı esnafının sorunlarına duyarlı bir lider olarak çözüm projelerindeki hedefleri basın mensuplarıyla paylaştı. Çorlu'nun sadece belediye başkanlığı için değil, aynı zamanda Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı için de aday olan Cüneyt Yüksel ile birlikte çözüm odaklı bir strateji izleyeceklerini vurguladı.


ŞEFFAF LİDERLİK ANLAYIŞIYLA!
Hakan Sunal, liderlik anlayışında şeffaflığı ön planda tutarak, ilerleyen zamanlarda ortaya çıkabilecek hatalara karşı açık bir tutum sergiledi. "Her türlü eleştiriye açığız. Sizlerden gelen uyarıları bekliyoruz. Hatalarımızı itiraf edin, biz de hemen onarım veya değişim yapalım" diyerek basına ve halka güven verdi.
ÇORLU HALKINI PROJELERE DAVET: #HAYALİMDEKİÇORLU!

Hakan Sunal, toplantıda #hayalimdekiçorlu etiketiyle bir hashtag oluşturduklarını ve sosyal medya üzerinden çeşitli projeleri paylaşacaklarını ifade etti. Çorlu halkını, hayallerini ve projelerini paylaşmaya ve bu etiket altında bir araya gelmeye davet etti. Bu kritik buluşma, Çorlu'nun büyüme ve gelişme hedeflerine ışık tuttu. Hakan Sunal liderliğindeki ekibin, Çorlu için hazırladığı kapsamlı projeler, basın mensupları aracılığıyla tüm şehre duyuruldu. Çorlu'nun kalkınması için bir araya gelme zamanı geldi! #HayalimdekiÇorlu için hep birlikte hareket ediyoruz!             

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Cüneyt Yüksel: Çorlu Tramvayların Metroların Konuşulduğu Bir Şehir OlacakÖnceki Haber

Cüneyt Yüksel: Çorlu Tramvayların Metrol...

Tekirdağ AK Parti İlçe Belediye Başkan AdaylarıSonraki Haber

Tekirdağ AK Parti İlçe Belediye Başkan A...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar