Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Cüneyt Yüksel: Çorlu Tramvayların Metroların Konuşulduğu Bir Şehir Olacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cüneyt Yüksel: Çorlu Tramvayların Metroların Konuşulduğu Bir Şehir Olacak
Abone ol
Cumhur İttifakı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel, Çorlu ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Yüksel, “Çorlu’da tramvayların, metroların konuşulduğu, su kesintilerinin konuşulmadığı ve su faturalarının da yarıya düştüğüne şahit olacağız” dedi.
Özgür Köker 2

Cüneyt Yüksel’in ilk durağı Atatürk Meydanı’ndaki park kafe oldu. Burada vatandaşları selamlayan Yüksel, sorun ve taleplerini dinledi. 

EMEKLİDEN ÇAY PARASI ALMAYACAĞIZ 
Park kafedeki yüksek fiyatlara vatandaşın dert yandığını ifade eden Yüksel, Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesi halinde belediye tesislerinde yaşlılardan çay parası alınmayacağını ifade etti. Yüksel, “Bir çok ilde hızlı trenlerin sesle yarıştığı bir dönemde, hala bu şehirde duraklarlar konuşuluyor. Kapalı durak olsun mu? Olmasın mı? Ne kadar geriden geldiğimiz apaçık ortada. Emekli vatandaşımız belediye çay bahçesinde 8 lira çay parası ödüyor. Biz emekli vatandaşımızdan çay parası almayacağız. Emekli aktivite merkezlerimiz geliyor. Bunun içinde sadece çay-kahve olmayacak bir çok organizasyonlarımız olacak. Onlar yıllarca bu zamana kadar bu vatana evlat yetiştirmişler, artık bizim onlara bakma vaktimiz geldi” diye konuştu.  

KAPALI ALAN SÖZÜ VERDİ  
Yüksel, daha sonra ilçe sakini kadınların el emeği yöresel ürünlerin satışa sunulduğu pazarı gezdi. Kadınlar, el emeği ürünlerinin sergilendiği kapalı alana ihtiyaç duyduklarını ifade etti. Yüksel de, kapalı alan için gerekli çalışmaları yapacaklarının sözünü verdi.   

DERSİMİZE İYİ ÇALIŞTIK 
Vatandaş sohbetinin ardından Çorlu Atatürk Meydanı’nda değerlendirmede bulunan Cüneyt Yüksel, “Çorlu ilk kez geldiğim bir şehir değil. Bu dönemlerde de adım adım gezeceğiz. Hem yapacaklarımızı anlatacağız, hem talepleri dinleyeceğiz. Şunu söyleyebilirim ki; biz dersimize iyi çalıştık. Çorlu’da mahallesinden caddesine ne yapmamız gerekiyor, neresinde ne eksik var, nasıl bir organizasyon yapılmaya ihtiyaç var, Çorlu’nun hem ekonomisini, hem ticaretini, gençlerine, kadınlarına, yaş almış büyüklerimize yönelik projelerimizi tek tek herkese anlatacağız. Neyi nasıl yapacağımızı da anlatacağız. Tabi Çorlu’da bunların bazılarından başlı başına bir trafik sorunu var. 

SU FATURALARI YARIYA İNECEK 
Artık Allah nasip ederse, Çorlu’da tranvayların, metroların konuşulduğu, su kesintilerinin konuşulmadığı hatta su faturalarının yarı düştüğüne şahit olacağız. İleri de hep birlikte herkes bunu 1 Nisan’dan itibaren görecek. Çok ciddi iddialı projelerle geliyoruz. Çok yakında Çorlu’da mahalle mahalle yapılacak projelerimiz açıklayacağız. Gençlerimiz için gençlik merkezleri, kadınlarımız için kadın yaşam merkezleri ve emeklilerimiz için de emekli aktivite merkezleri kuracağız. Bekle beni Çorlu geliyorum!” dedi.            
 
DR. SUNAL: İDDİALI ORTAK PROJELERİMİZ VAR     
Cumhur İttifakı Çorlu Belediye Başkan Adayı Dr. Hakan Sunal da, “Biz esnafı, pazarı her yeri geziyoruz, vatandaşın değişim beklediği yönünde düşüncesi var ve biz de bu değişimi sağlayacağımıza inanıyoruz. Cüneyt başkanımızla ortak projelerimiz var. İddialı olarak geliyoruz ve bu işin bizler tarafından çözüleceğine inanıyoruz. Dün çeşitli STK odalarını gezdim, dediler ki; “Çorlu bitiyor.” Şehirler meydanlarıyla ve onun etrafındaki yerleşim yerleriyle anılır. Göreceksiniz ki, Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Süleyman Yüksel ve Cumhur İttifakı Çorlu Belediye Başkan Adayınız olarak çok şeyi değiştireceğiz göreceksiniz, güzel işlere imza atacağız” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Candan Yüceer'e Malkara'da Sevgi SeliÖnceki Haber

Candan Yüceer'e Malkara'da Sevgi Seli

Hakan Sunal Çorlu'ya Yeni Bir Vizyon Katmak İçin Harekete GeçtiSonraki Haber

Hakan Sunal Çorlu'ya Yeni Bir Vizyon Kat...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar