Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Ergene’de Haftanın Spor Panoraması

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ergene’de Haftanın Spor Panoraması
Abone ol
Ergene’de farklı lig kategorilerinde bulunan futbol takımları hafta sonu birbirinden güçlü rakipleri ile maç yaptı. Oynanan müsabakalarda futbol takımları Ergene ilçesini en iyi şekilde temsil etti.
Özgür Köker 2

Tekirdağ’ı profesyonel liglerde temsil eden tek takım olan Ergene Velimeşespor TFF. 3.Lig 2.grup dördüncü hafta müsabakasında Balıkesir deplasmanında Ayvalıkgücü Belediyespor ile karşı karşıya geldi. İlk yarısı 0-0 beraberlikle sonuçlanan müsabakanın 58. Dakikasında Ergene Velimeşespor aradığı golü buldu ve 1-0 öne geçti. Müsabakada skor üstünlüğünü koruyamayan Ergene Velimeşespor uzatma dakikalarında yediği gol ile müsabakadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı.

Tekirdağ 1. Amatör liglerinin başlamasıyla birlikte Ergene’yi bu ligde temsil eden amatör futbol takımları da geçtiğimiz hafta ilk lig müsabakalarını tamamladı. Tekirdağ 1.Amatör Ligi B grubunda Ergene ilçesini temsil eden Ergene Gücü Ulaş Spor rakibi Malkara 14 Kasım Spor takımına 3-1 mağlup olurken grupta ki ikinci Ergene temsilcisi olan Ahimehmet Gençlikspor Tekirdağ Süleymanpaşa Altınovaspor takımını 6-1’lik farklı skorla mağlup ederek grupta ilk sıraya yerleşti.

Tekirdağ 1.Amatör Ligi C grubunda yer alan Ergene temsilcisi amatör futbol takımları da yeni sezona merhaba dedi. Ligin ilk haftasında Esenspor Ergene Gençlerbirliği Spor ile karşı karşıya gelirken müsabakayı Ergene Gençlerbirliği Spor 3-1 kazandı. Ergene Misinli Spor ise Ergene Kırkgöz Gençlik Spor ile karşılaşırken müsabakayı Ergene Misinli Spor 2-1 kazandı. Ligin bir başka Ergene temsilcisi olan Sağlık Spor ve Vakıflar Güvenspor’da sezonun ilk maçında karşı karşıya gelirken bu müsabakadan da Sağlık Spor 4-2 galip ayrıldı. Ligin bir başka Ergene temsilcisi olan Ergene Belediyespor ise Çorlu temsilcisi Çorluspor ile maç yaparken müsabaka Çorlu temsilcisinin 4-1 galibiyetiyle sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Cüneyt Yüksel Yunanistan Ziyaretlerinde Bir Dizi Temasta BulunduÖnceki Haber

Başkan Cüneyt Yüksel Yunanistan Ziyaretl...

Dünya Temizlik Gününde 380 Kg Atık ToplandıSonraki Haber

Dünya Temizlik Gününde 380 Kg Atık Topla...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar