Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Başkan Cüneyt Yüksel Yunanistan Ziyaretlerinde Bir Dizi Temasta Bulundu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Cüneyt Yüksel Yunanistan Ziyaretlerinde Bir Dizi Temasta Bulundu
Abone ol
Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Yunanistan’da Müslüman Türk nüfusun yoğunlukta olduğu Yassıköy şehrinde düzenlenen Barış ve Demokrasi Festivali başta olmak üzere bir dizi etkinliğe katıldı, çeşitli ziyaretlerde bulundu.
Özgür Köker 2

Daha önce Ramazan ayında gerçekleşen karşılıklı ziyaretler ile başlayan Süleymanpaşa ve Yassıköy Belediyesi arasındaki iyi ilişkiler, Yassıköy Belediye Başkanı Avukat Önder Mümin’in 56. Uluslararası Kiraz Festivaline katılımı ile ilerlemişti.

YASSIKÖY’DE BARIŞ VE DEMOKRASİ FESTİVALİNE KATILDI

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel de bu yıl ikincisi düzenlenen Yassıköy Barış ve Demokrasi Festivali’nde soydaşlarımızın yanında olarak festival etkinliklerine katıldı. Festivalin sunuculuğunu ünlü sunucu Özlem Yıldız üstlenirken, Grek ve Türk Pop müziğinin ülkemizdeki sevilen temsilcilerinden Ziynet Sali hafızalardan uzun süre silinmeyecek bir konser verdi. Yassıköy Belediye Başkanı Mümin, Başkan Yüksel’e festivale katılımlarından dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

SEÇİLMİŞ MÜFTÜLER İLE BİR ARAYA GELDİ

Başkan Yüksel, Yunanistan temasları sırasında, Mustafçova Belediye Başkanı Rıdvan Deli Hüseyin’i makamında ziyaret etti. Mevkidaşı ile ortak yürütülebilecek projeler hakkında fikir alışverişi gerçekleştiren Yüksel, Hüseyin’e nazik daveti ve hoş ağırlaması için teşekkür etti.

Yüksel daha sonra Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif ve İskeçe Seçilmiş Müftüsü Mustafa Trampa ile İskeçe Müftülüğünde bir araya geldi. Balkan coğrafyasının kanaat önderleri olarak da hizmet veren müftülerle çeşitli konularda işbirliği üzerine istişarede bulunan Başkan Yüksel, Balkanlarda yaşayan soydaşlarımızın hakları için verdikleri mücadeleden ve gösterdikleri misafirperverlikten ötürü şükranlarını sundu.

“SOYDAŞLARIMIZIN HER DAİM YANINDAYIZ”

İki gün süren programda Başkan Yüksel’e Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Saygı da eşlik etti. Önemli ziyaretler ve temaslarda bulunarak görüşmeler gerçekleştiren Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Balkan coğrafyasında yaşayan soydaşlarımızın her daim yanlarında olduklarını ve her desteği vermeye hazır olduklarını dile getirdi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
NKÜ Tıp Fakültesi Öğrencileri Törenle Beyaz Önlüklerini GiydiÖnceki Haber

NKÜ Tıp Fakültesi Öğrencileri Törenle Be...

Ergene’de Haftanın Spor PanoramasıSonraki Haber

Ergene’de Haftanın Spor Panoraması

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar