Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Ereks Tekstilden Muhteşem Cumhuriyet Balosu Etkinliği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abone ol
Cumhuriyetin ilanının 99. Yıldönümü dolayısıyla şirketin Türkgücü yolu üzerinde bulunan fabrikasında bir resepsiyon gerçekleştiren Ereks Blue Matters gerçekleştirdiği etkinlikle göz doldurdu.
Özgür Köker 2

Çorlu Kaymakamı Mustafa Eldivan, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Erdim Noyan, Çorluspor 1947 kulüp başkanı Yusuf Gümüş ve Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu üyesi Ahmet Bayram’ın da aralarında olduğu çok sayıda davetlinin katıldığı Cumhuriyet Bayramı 99. Yıl resepsiyonunda Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün görüntüleri ekrandan yansıtılırken etkinlik boyunca Atatürk’ün sevdiği şarkılar seslendirildi.

Etkinlikte konuşan Ereks Tekstil yönetim kurulu başkanı Tamer Müftüoğlu; ‘’Bugün burada toplanabildiysek maddi manevi her şeyimizi borçluyuz. Onlara bu borcumuzu ödeme imkânımız yok. Bu benim en temel düşüncem. Ne mutlu ki Türk Milletinin bir üyesi olmak. Bu benim için çok büyük bir gurur kaynağı ve çok büyük bir şeref. Burayı kurarken bizim amacımız, burada sinai bir kuruluş kurmak. Biz buranın aynı zamanda Çorlulu vatandaşlarımızın bir kültür merkezi olmasını planladık. Salonlarımızı da o sebeple geniş tuttuk fakat maalesef pandemi süreci bu noktada biraz önümüze geçti. Ve bu gurumuzu ve hayalimizi bu yıl 23 Nisan’da hayata geçirdik. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı kutladık. O coşkuyu görmeliydiniz. Dolayısıyla bizim bu tutkumuzun bir sonraki aşaması da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızdı. Önümüzdeki yıl inşallah kısmet olursa bir Cumhuriyet Balosu gerçekleştirelim istiyoruz" diye konuştu.

Müftüoğlu’nun ardından konuşan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ise bu anlamda ilk defa bir sanayi kuruluşundan Cumhuriyet Resepsiyonu adı altında bir davet aldıklarını belirterek; ‘’ Açıkçası böyle bir daveti kaçırmak istemedim. Aslında firmamızı da, yaptıklarını da inceleme fırsatım oldu davet geldikten sonra. Türkiye’de sayıca az ve yeşil bir binanın içerisindeyiz. Özenli bir tesisin içerisindeyiz. Bende görmeyi ve tanışmayı arzu ettim. Son derece keyifli bir ortam. Bu vesile ile de işletme sahiplerine çok teşekkür ediyorum. Diye konuştu.

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Erdim Noyan’da resepsiyonda yaptığı açıklamada böylesine müstesna bir sanayi kuruluşunu hayata geçirdikleri ve böylesine anlamlı bir organizasyonu Cumhuriyetin 99. Yılında gerçekleştirdikleri için işletme sahibi ve çalışanlarına çok teşekkür ettiklerini belirtti. Etkinlik esnasında Çorluspor 1947 Kulüp Başkanı Yusuf Gümüş ile başkan yardımcısı işadamı Ahmet Bayram Ereks Tekstil yönetim kurulu başkanı Tamer Müftüoğlu’na bir adet forma hediye ettiler.

Etkinlikte davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Çelenk Sunma Töreni İle BaşladıÖnceki Haber

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Ç...

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla KutlandıSonraki Haber

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutl...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar