Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Çorlu’da Haftanın Spor Panoraması

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çorlu’da Haftanın Spor Panoraması
Abone ol
Çorlu'da faaliyet gösteren spor kulüpleri hafta sonu Çorlu'da ve deplasmanda rakipleriyle karşı karşıya geldi. Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, geçtiğimiz haftalarda olduğu gibi bu hafta da tribündeki yerini aldı.
Özgür Köker 2

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 11. Grup’ta mücadele eden Çorluspor 1947, kendi sahasında oynadığı Biga Adaspor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ilk dakikalarında yediği gol ile 1-0 mağlup duruma düşen Çorluspor 1947 maçın 20. dakikasında Gökhan'ın attığı gol ile eşitliği sağladı. İlk yarısı 1-1 eşitlikle sona eren maçın ikinci yarısında başka gol olmayınca mücadele sonunda her iki takım da birer puana razı oldu.
 

Çorluspor 1947 16 maç sonunda 4 galibiyet 2 beraberlik ve 10 mağlubiyet alırken, -3 averaj ve 14 puanla 11. sırada yer aldı. Çorluspor 1947 önümüzdeki hafta İstasyonspor ile karşı karşıya gelecek.


Türkiye Erkekler Voleybol İkinci Lig temsilcisi Çorluspor, Ankara deplasmanında oynadığı Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) maçında sahadan 3-1 mağlup ayrıldı. Çorluspor maçtan mağlubiyetle ayrılmasına rağmen 18 maçta topladığı 19 puanla 7. sıradaki yerini korudu. Çorluspor Voleybol Takımı önümüzdeki hafta kendi sahasında Kocaeli BŞB Kağıtspor ile karşılaşacak.


Tekirdağ Süper Amatör Küme temsilcilerinden Çorluspor, sahasında oynadığı Tekirdağ 100. Yıl Spor takımına uzatma dakikalarında yediği gol ile 2-1 mağlup oldu.
Çorlu Kültürspor ise deplasmanda karşılaştığı Ergene Gücü Ulaşspor'u 1-0 yenerek şampiyonluk yolundaki iddiasını sürdürdü.


Beyza Adalı Tekirdağ Voleybol Sezonunda Hayrabolu deplasmanında mücadele eden Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Bayan Voleybol takımları dört kategoride rakipleriyle karşı karşıya geldi. ÇBSK Küçük Bayanlar Voleybol takımı deplasmanda Hayrabolu Haksaspor'a 3-1 mağlup olarak ilk yenilgisini aldı.
ÇBSK Genç Bayanlar Voleybol takımı da yine Hayrabolu deplasmanında Haksaspor ile karşılaştı ve maçı set vermeden 3-0 kazandı.
ÇBSK Midi ve Yıldız Bayan Voleybol takımlarımız ise aynı kategorilerde Süleymanpaşa Atatürk Spor Salonunda Uğurspor ile karşı karşıya geldiler. Her iki Çorlu temsilcisi de Uğurspor Midi ve Yıldız Bayanlar Voleybol takımlarını set vermeden 3- 0 mağlup ettiler ve yenilgisizlik unvanlarını sürdürdüler.
 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Rasim Yüksel Ergene’nin Marka İsmi OlduÖnceki Haber

Başkan Rasim Yüksel Ergene’nin Marka İsm...

Başkan Albayrak Önerler’de Vatandaşlarla BuluştuSonraki Haber

Başkan Albayrak Önerler’de Vatandaşlarla...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar