Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Başkan Rasim Yüksel Ergene’nin Marka İsmi Oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Rasim Yüksel Ergene’nin Marka İsmi Oldu
Abone ol
Ergene’de vatandaşlar için gecesini gündüzüne katarak şeffaf belediyecilik anlayışı ile Ergene halkı için her zaman en iyisini yapmak adına çalışan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, halkın deyimiyle Ergene’de marka isim haline geldi.
Özgür Köker 2

Ergene’de doğumdan ölüme kadar her zaman vatandaşlarının yanında olan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel önceki gün Sağlık Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi ve Sağlık Mahallesinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Esnafın Güler Yüzü İle Karşılanıyor

Sağlık Mahallesinde vatandaşların ve esnafın güler yüzü ile karşılanan Başkan Yüksel’e vatandaşlar Ergene’nin marka ismi olduğunu belirtti. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in Ergene’ye yapmış olduğu hizmetleri takdirle karşıladıklarını belirten vatandaşlar yeni dönemde de daha iyi çalışmaların yapılacağından hiç şüphe duymadıklarını belirttiler.

Esnaflar Memnun

Ergene Belediyesinde göreve gelir gelmez yapmış olduğu analizler doğrultusunda sorunları tek tek çözüme kavuşturan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, esnaflar da çok memnun olduklarını belirtiyorlar. Esnaflar, belediyenin yapmış olduğu üst yapı ve alt yapı çalışmaları ile dükkanlarının bulunduğu sokakların yaşanılabilir modern bir hale dönüştüğünü belirtiyor.

“Ergene’de Ben Değil Biz Olduk”

Sağlık mahallesinde yapmış olduğu esnaf ziyaretlerinde büyük bir sevgi seli ile karşılanan Başkan Yüksel’e vatandaşlar gibi esnaflarda tam destek olduklarını belirtti. Başkan Yüksel esnafa, “Ergene’de ne yaptıysak sizlerle hep birlikte yaptık, yaşadığımız bu topraklar hepimizin, Ergene’de ben değil biz olduk böyle olunca da sevgi kenti Ergenemiz gelişti ve büyüdü, ilerleyen dönemlerde daha da gelişecek ve büyüyecek” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
AK Parti’den Meclis Üyesi Aday Adaylarına MülakatÖnceki Haber

AK Parti’den Meclis Üyesi Aday Adayların...

Çorlu’da Haftanın Spor PanoramasıSonraki Haber

Çorlu’da Haftanın Spor Panoraması

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar