Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Candan Yüceer Oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Candan Yüceer Oldu
Abone ol
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi (PM) 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Candan Yüceer'i belirledi.
Özgür Köker 2

CHP’nin aday olarak açıklamasının ardından Candan Yüceer'in kim olduğu ve siyasi kariyeri merak konusu oldu. Peki, CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı Candan Yüceer kimdir? Tekirdağlılar Candan Yüceer’in adaylığı konusunda neler söyleyeceği merak konusu oldu.

CHP, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Candan Yüceer’i açıkladı. 4 dönem CHP’den Tekirdağ Milletvekilliği yapan Candan Yüceer, 1973 yılında dünyaya geldi. Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdi.

Ankara, Samsun ve Tekirdağ'da hekim olarak görev yaptı. Çerkezköy CUMOK Kurucu Başkanlığı, Türkiye CUMOK Yönetim Kurulu Üyeliği, Çerkezköy Atatürkçü Düşünce Derneği Üyeliği ve Yöneticiliği, Kadınlar El Ele Derneği Üyeliği, Tabip Odası Üyeliği görevlerinde bulundu.

24, 25, 26 ve 27. Dönemde Tekirdağ Milletvekili seçildi. 3 Dönem CHP Parti Meclisi üyeliği yaptı.

CHP Kadın ve Çocuk Hakları İzleme ve İnceleme Komisyonu Başkanlığı yapan Yüceer, bu görevi süresince başta Çocuk Ceza İnfaz Kurumları ve Kadın cezaevleri olmak üzere Türkiye'deki birçok cezaevini ziyaret etti.

Bunun yanı sıra Kadın konukevleri ve Çocuk sevgi evlerini ziyaret ederek bu konuda çalışmalarda bulundu.

Türkiye genelinde AMATEM ve ÇEMATEM'leri ziyaret ederek Madde bağımlılığı ile mücadele ve çocuk haklarına ilişkin çalışmalar yaptı. TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu üyeliği yaptı.

Tekirdağ halkının Candan Yüceer’e seçimlerde nasıl bir karşılık vereceği, Kadir Albayrak’ın başkanlığı sonrasında CHP’nin Tekirdağ’da kazanıp kazanamayacağı en çok konuşulan konulardan birisi oldu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Akciğer kanserini en çok etkileyen sigaraÖnceki Haber

Akciğer kanserini en çok etkileyen sigar...

İYİ Parti Çorlu Belediye Başkan Adayı Akın Yılmaz OlduSonraki Haber

İYİ Parti Çorlu Belediye Başkan Adayı Ak...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar