Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Böylesi Ne Görüldü Ne Duyuldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Böylesi Ne Görüldü Ne Duyuldu
Abone ol
AK Partili Süleymanpaşa Belediyesi’ne CHP’li Şarköy Belediyesi tarafından çıkma kilitli parke taşlarla çevreyi kirlettiği gerekçesi ile 12 bin TL ceza kesildi. İki belediye başkanını karşı karşıya getiren olayın ardından Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel açıklama yaptı.
Özgür Köker 2

Sosyal medya hesabından konuyu kamuoyuna duyuran ve kendisine komşu belediye başkanı tarafından ceza kesildiğini aktaran Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, “Bir belediye başkanı düşünün ki, köy muhtarları kapısına gelmiş, ‘Başkanım, en ufak yağmurda vatandaşımız çamurdan evine giremiyor. Tüm sokaklarımız çamur içinde kalıyor; zor durumdayız. Ne olur sesimize kulak verin, derdimize derman olun’ diyor. Başkan adeta kapı duvar. Bakarız, ederiz diyerek muhtarları oyalıyor” dedi.

 

Köy muhtarının talebine Şarköy Belediyesi’nden cevap alamadığını öne süren Cüneyt Yüksel, “Sonra aynı muhtarlar komşu belediye başkanına gidiyor. Başkana köylerin fotoğraflarını gösteriyor ve kendisine, ‘Çıkma taşlarınızı bize verin, biz kendi yolumuzu kendimiz yapalım. Bu devirde, bu köylünün çektiği reva değil’ diyerek, yardımcı olması hususunda ricada bulunuyor” diye konuştu.

 

Fotoğrafları gördükten sonra kapısına gelen vatandaşa bana ne diyemediğini aktaran Başkan Yüksel, “
Biz de diyemedik. Pekiyi sizce sonuç ne oldu? O belediye başkanı, yani milletinin sesine kulak vermeyen, küçük dünyasında makamı ve makam aracının arka sağında oturarak kendini Kaf dağında zanneden arkadaş, komşu belediye başkanına, “çıkma kilit taşlarla çevreyi kirletti” diye, encümeninden ceza kesmiş. Şaka gibi. Allah hidayet versin” açıklamasında bulundu.

Açıklamasının son bölümünde Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var’a da seslenen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, “Başı Kaf dağında olan Sayın Başkan, sen o koltukta bu kafa ile oturduğun sürece, daha çok cezalar kesersin. Ama bu sözümü unutma. 4 yıl sonra milletimiz sana öyle bir ceza keser ki, ne olduğunu anlayamadan, ne Kaf dağın kalır, ne o kıymetli makam koltuğun, ne de arka sağda oturduğun o kıymetli makam aracın. Bir bakmışsın hepsi gitmiş. Sorun var demedi deme” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkanlık Ağır GeldiÖnceki Haber

Başkanlık Ağır Geldi

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, “Bu Yapılan Hazımsızlıktır”Sonraki Haber

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özca...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar