Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Başkanlık Ağır Geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkanlık Ağır Geldi
Abone ol
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ İl Gençlik Kollarının çiçeği burnunda başkanı Okan Akın’ın sosyal medya hesabından korona virüs ile ilgili yaptığı paylaşımları yoğun tepki çekti. Yeni başkan Akın tepkiler üzerine paylaşımlarını sildi.
Özgür Köker 2

Geçtiğimiz hafta sonu Süleymanpaşa’da düzenlenen CHP Tekirdağ İl Gençlik Kolları Kongresi’nde başkanlığa seçilen Okan Akın’ın sosyal medya hesabından korona virüs ile ilgili yaptığı “Hangi dua ile virüsten korunacağız?” paylaşımına vatandaşlar sert tepki gösterdi. Özellikle AK Partililerin büyük tepkisine yol açan paylaşıma AK Parti Tekirdağ İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Kaan Oğuz sesiz kalmayarak , “Malumunuz üzere sadece ülkemizde değil, dünya üzerinde insan sağlığını tehdit eden Corono virüs ile mücadele edilirken, ülkemizin yine en çok birlik ve beraberlik içinde bulunması gereken ve bulunduğu bu zorlu süreçte tüm siyasi görüşlerin bir tarafa bırakıldığı ortadadır. Siyasi görüşü ne olursa olsun devletimizin ve hükümetimizin virüse karşı almış olduğu tedbirler tüm kesim tarafından takdir ile karşılanırken yine maalesef malum partinin üç günlük çiçeği burnunda başkanı eli ve dili dikenli bir şekilde ortaya çıkmıştır. Bu zihniyet uzun yıllardır milli ve manevi değerlerimiz ile dalga geçen, bu değerlere sahip çıkan ve dile getirenlere karşı her zaman alaycı ve küçük gören, hâl ve davranışlardan hiçbir zaman vazgeçmemiştir. Bundan dolayı her zaman kaybetmeye mahkûm olmuştur. Bu milletin manevi değerleri ile dalga geçen, küçümseyen ve alay konusu edenleri başta Tekirdağlı hemşerilerimizin sonra da toplumumuzun vicdanına havale ediyorum. Şunu özellikle belirtmek istiyorum ki bu zihniyette olan hiç kimse o makamlarda uzun süre kalmamıştır ve tutunamamıştır. Bu kafayla sende tarih olmaya ve siyasetin kirli çöplüğünde kalmaya mecbursun. İnancınız yoksa bile bu milletin inancına saygı duymak zorundasınız ve mecbursunuz. Şimdi siyaset zamanı değildir. Böyle zorlu bir süreçte bu şekilde siyasi paylaşım yapmak zorunda kaldığım için herkesten özür diliyorum” ibarelerine yer verdi.

AK Parti Ergene İlçe Başkanı Karaca da tepki gösterdi

AK Parti Ergene İlçe Başkanı Av. Cem Karaca da CHP’li başkanın sosyal medya paylaşımına tepki göstererek, “Şu günlerde siyaset yapmak manasız ancak, bir partinin bir kademesinde 3 gündür başkan olan 3 günlük siyasetçi dinimizle dalga geçmeye başlamış. Yazıklar olsun size de sizin zihniyetinize de. Şu günlerde siyasi paylaşım yaptığım için mahcubum” açıklamasında bulundu.

Tepkilerin ardından paylaşımını sildi

Partili partisiz birçok kişinin tepkisini çeken CHP Tekirdağ İl Gençlik Kolları Başkanı Okan Akın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımları daha sonra kaldırdı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sosyal Medyadan Cumhurbaşkanına Hakarete GözaltıÖnceki Haber

Sosyal Medyadan Cumhurbaşkanına Hakarete...

Böylesi Ne Görüldü Ne DuyulduSonraki Haber

Böylesi Ne Görüldü Ne Duyuldu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar