Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Belediyecilik Buluşmaları Kırklareli'nde Başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Belediyecilik Buluşmaları Kırklareli'nde Başladı
Abone ol
TRAKYA Belediyeler Birliği tarafından organize edilen “Belediyecilik Buluşmaları” Kırklareli İlinde başladı.
Özgür Köker 2

Trakya Belediyeler Birliği’nce yerel yönetimlere bağlı birimlerin bir araya getirilerek iyi uygulamaların yaygınlaştırılması, hizmet kalitesinin arttırılması, kolektif çalışma ortamları oluşturulması ve çözüm ortaklığı yaratılması amacıyla organize edilen mesleki deneyim paylaşımı ve istişare toplantısı temalı buluşmanın birincisi Kırklareli Belediyesi ev sahipliğinde, üye belediyelerin mali hizmetler müdürlerine yönelik olarak gerçekleştirildi.

Düzenlenen istişare toplantısında; belediyelerin mali hizmetler birimleri ile personelin kurumsal analizleri, ihtiyaç ve önerileri ile ilgili değerlendirmede bulunuldu.

Trakya Belediyeler Birliği projesi olan Belediyecilik Buluşmaları adlı organizasyona, ilerleyen süreçte farklı meslek gruplarının da dâhil olması hedefleniyor.

HEP BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜ BELEDİYECİLİK

Trakya Belediyeler Birliği Müdürü Cemal Ogün Kürümoğlu programın açılış konuşmasını yaparken şu ifadelere yer verdi:

“Sözlerime öncelikle Birlik Başkanımız ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Kadir Albayrak’ın selamlarını sizlere ileterek başlamak istiyorum. Trakya Belediyeler Birliği olarak “Hep Birlikte Daha Güçlü Belediyecilik” vizyonumuzla “Belediyecilik Buluşmaları” organizasyonumuza, belediyelerimizin yoğun katılımıyla, Kırklareli Belediyesi ev sahipliğinde Mali Hizmetler Müdürlerimizle bir araya gelerek başladık. Bu kapsamda farklı kentlerimizde birliğimize üye belediyelerimizin farklı meslek gruplarını ve birimlerini bir araya getirmeye devam edeceğiz. Bu projemizde yerel yönetimlerimiz arasında iyi uygulamaların yaygınlaşmasını, deneyim ve bilgi alışverişinde bulunulmasını ve yerel yönetimlerimizin hizmet kalitelerini arttırmaya yönelik Birlik Başkanımız Sayın Kadir Albayrak önderliğinde Trakya Belediyeler Birliğimiz tarafından gerçekleştirilecek faaliyetleri masaya yatırıyoruz. İstişare buluşmalarımız çeşitli il veya ilçelerimizde farklı müdürlüklerimizin de katılımıyla devam edecek. Misafirperverlikleri için Kırklareli Belediyemize ve organizasyonumuza ilgi gösteren tüm katılımcılarımıza çok teşekkür ediyoruz.”

KASIM AYINDA TAMAMLANACAK

Toplantıda; Kırklareli Belediye Başkan Yardımcısı Arda Kolcular, Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Balcı, Trakya Belediyeler Birliği Müdürü Cemal Ogün Kürümoğlu, Kırklareli Belediye Başkanlığı Özel Kalem Müdürü Gülşah Eriten ve Mali Hizmetler Müdürü Gülay Yılmaz olmak üzere bölgedeki il, ilçe ve belde belediyelerinin mali birimlerinin yöneticileri ve çalışanları hazır bulundu.

Trakya Belediyeler Birliği organizasyonu olan ve Kırklareli’de başlatılan Belediyecilik Buluşmaları adlı istişare toplantıları, Kasım ayı sonuna dek sürecek ve farklı bölgelerde sırasıyla; Fen İşleri, Kültür ve Sosyal İşler, İmar ve Şehircilik, Zabıta, Özel Kalem ve İnsan Kaynakları Müdürlükleri personelinin katılımlarıyla gerçekleştirilecek.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Cuma Namazı Çıkışında Aşure İkramı GerçekleştirildiÖnceki Haber

Cuma Namazı Çıkışında Aşure İkramı Gerçe...

Ergene Belediyesi Kursları Yeniden BaşlıyorSonraki Haber

Ergene Belediyesi Kursları Yeniden Başlı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar