Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Başkan Kadir Albayrak Halk Buluşmalarına Malkara İlçesi İle Başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Kadir Albayrak Halk Buluşmalarına Malkara İlçesi İle Başladı
Abone ol
Katılımcı demokrasi anlayışıyla halkla iç içe bir yönetim tarzı benimseyen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "11 Gün 11 İlçede Halkımızla Birlikteyiz" sloganıyla halk buluşmalarının ilkini Malkara’da gerçekleştirdi.
Özgür Köker 2

Büyükşehir Belediyesi ve Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin (TESKİ) üst yöneticileri ve tüm daire başkanları ile birlikte sabahın erken saatlerinde mesaisine başlayan Başkan Kadir Albayrak, ilk olarak, Malkara ilçesine bağlı Hacısungur Mahallesi’ni ziyaret etti. Burada mahalle sakinleri ile kahvaltıda bir araya gelen Başkan Albayrak, vatandaşların mahalleleri hakkındaki talep ve önerilerini dinledi ve kendilerine Büyükşehir Belediyesinin Malkara ilçesinde hayata geçirdiği hizmet ve yatırımları anlattı.

“Çalışmalarımız Sürecek”

Hacısungur Mahallesi’nin ardından Çınaraltı, Kozyörük ve Batkın mahallelerini de ziyaret eden Başkan Kadir Albayrak, buralarda mahalle halkı ile görüşmeler gerçekleştirdi. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği programda Başkan Albayrak, her vatandaşla yakından ilgilendi ve taleplerini dinledi. Vatandaşların taleplerinin kendileri için çok kıymetli olduğunu ifade eden Başkan Albayrak, Tekirdağ halkı için geçmişte olduğu gibi bundan sonra da çalışmalara devam edeceklerini söyledi. Mahalle halkı da Başkan Albayrak’a ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

“Koordineli Bir Şekilde Çalışacağız”

Daha sonra Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’u makamında ziyaret eden Başkan Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi’nin birinci hizmet döneminden bu yana dek Malkara ilçesinde yapılan hizmet ve yatırımlar hakkında bilgi verdi ve ilçenin ihtiyaçları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet ve yatırımlarından memnun olduklarını ve bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da Büyükşehir Belediyesi ile koordineli bir şekilde çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

“Tekirdağ Halkı İçin Proje Üretmeye Devam Edeceğiz”

Malkara Kaymakamı Erhan Karahan’ı da ziyaret eden Başkan Kadir Albayrak, kendisine Malkara ilçesinde hayata geçirilen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Yeni hizmet döneminde Malkara için planlanan çalışmaları da anlatan Başkan Albayrak, Büyükşehir Belediyesi olarak Tekirdağ halkı için proje üretmeye devam edeceklerini ifade etti. Malkara Kaymakamı Erhan Karahan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Albayrak’a çalışmalarında başarılar diledi.

“Muhtarlarımız Bizim Yol Arkadaşlarımızdır”

Daha sonra Malkara Muhtarlar Derneği Başkanı Bülent Timurtaş’ı makamında ziyaret eden Başkan Kadir Albayrak, burada Malkara muhtarları ile bir araya geldi. Muhtarların mahalleleri hakkında taleplerini dinleyen Başkan Albayrak, yeni dönemde hayata geçirilecek olan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Muhtarların kendilerinin yol arkadaşı olduğunu dile getiren Başkan Albayrak, tüm paydaşlarla el ele vererek Tekirdağ’ı daha ileri taşıyacaklarını söyledi.

Malkara İlçesi Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi

Program kapsamında Malkara Belediyesi Toplantı Salonu’nda Büyükşehir Belediyesi, Malkara Belediyesi ve TESKİ’nin üst yöneticileri ve tüm yetkili personelin de katılımıyla değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, Malkara ilçesinde bu zamana kadar hayata geçirilen hizmet ve yatırımlar ile yeni dönemde yapılması planlanan yatırımlar ele alındı. Taraflar, ihtiyaçlar ve bu ihtiyaçların çözümü noktasında görüş alışverişinde bulundu.

“Kırsal Kalkınmaya En Çok Destek Veren Belediyelerin Başında Geliyoruz”

Koordinasyon toplantısının ardından Malkara Ziraat Odası Başkanı Mustafa Gündüz’ü makamında ziyaret eden Başkan Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesinin tarım ve hayvancılığı geliştirmeye yönelik hayata geçirdiği projeleri anlattı. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin kırsal kalkınmaya en çok destek veren belediyelerin başında geldiğini dile getiren Başkan Albayrak, yeni dönemde de tarım ve hayvancılığa destek olacaklarını belirtti. Malkara Ziraat Odası Başkanı Mustafa Gündüz de Büyükşehir Belediyesi’nin tarım ve hayvancılık alanından önemli işleri hayata geçirdiğini söyleyerek bu yatırımlarla Malkara ile Tekirdağ’ın genelinde tarım ve hayvancılığın ivme kazandığını ifade etti. Ziraat Odası Gündüz, yatırımları dolayısıyla Başkan Albayrak’a teşekkür etti.

“Tüm Paydaşlarla El Ele Vereceğiz”

Daha sonra Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin’i ziyaret eden Başkan Kadir Albayrak, Malkara ilçesi için planlanan projelerle ilgili görüş alışverişinde bulundu. Ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getiren Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin, Başkan Albayrak’a çalışmalarında başarılar temennisinde bulundu.

Malkara Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Ayaz ile ve yönetim kurulu üyeleriyle de bir araya gelen Başkan Albayrak, kendilerine geçen dönem yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi ve yeni dönemde Malkara ilçesinde hayata geçirilmesi planlanan yatırımları anlatarak, “Tüm paydaşlarla el ele vererek Tekirdağ’ımızı daha yaşanılabilir bir kent haline getireceğiz” dedi. Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Ayaz da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Başkan Kadir Albayrak’a teşekkür etti.

Son olarak Malkara ilçesine bağlı Karacahalil ve Gözsüz mahallelerini ziyaret eden Başkan Kadir Albayrak, burada mahalle halkı ile bir araya geldi. Vatandaşları Büyükşehir Belediyesinin Malkara ilçesinde hayata geçirdiği yatırımlar hakkında bilgilendiren Başkan Albayrak, yeni dönemde de çalışmalara aralıksız bir şekilde devam edileceğini belirtti. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği etkinlikte, Başkan Albayrak, vatandaşların mahalleleri hakkındaki taleplerini de dinledi. Vatandaşlar da Başkan Albayrak’a ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür ettiler.

Malkara ilçe programında Başkan Kadir Albayrak’a, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, TESKİ Genel Müdür Vekili Dr. İbrahim İçöz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Fatih Ünsal, Genel Sekreter Yardımcıları Dr. Kaan Gaytancıoğlu ve Atabey Baytöre, Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan ile daire başkanları ve Malkara Belediyesi yöneticileri eşlik etti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tekirdağ’ın Kültür Varlıkları İçin Üretilen Koruma Projeleri DeğerlendirildiÖnceki Haber

Tekirdağ’ın Kültür Varlıkları İçin Üreti...

Kapaklı Belediyesinden Moloz ve Atık TemizliğiSonraki Haber

Kapaklı Belediyesinden Moloz ve Atık Tem...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar