Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Başkan Fehmi Altayoğlu Emekli Öğretmenleri Unutmadı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Fehmi Altayoğlu Emekli Öğretmenleri Unutmadı
Abone ol
Hayrabolu Belediyesi tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla emekli öğretmenler onuruna yemek düzenlendi.
Özgür Köker 2

Hayrabolu Belediyesi Sosyal Tesisler Çeşmeli Gold Restaurantta emekli öğretmenler onuruna düzenlenen yemeğe Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, eşi Burçin Eral Altayoğlu, Başkan Yardımcısı Necdet Hacet, meclis üyeleri ve emekli öğretmenler katıldı.

Yemek öncesinde emekli öğretmenlere hitap eden Başkan Altayoğlu, öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğunu ve hakkı ödenmeyecek olan mesleklerin başında geldiğini belirterek yaptığı konuşmasında şu açıklamalarda bulundu: “Çok kıymetli öğretmenlerim, 24 Kasım öğretmenler gününüzü canı gönülden kutluyorum. Hayrabolu Belediyesi olarak düzenlemiş olduğumuz bu organizasyonumuzda başta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz olmak üzere, İlçemizde birçok öğrencinin yetişmesinde emek harcayarak, bizleri buraya gelmemizi sağlayan değerli öğretmenlerimiz bizleri kırmayarak geldikleri için ve yalnız bırakmadıkları için kendilerine çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, iki yıldan beri bu organizasyonu yapmak istiyorduk. Ancak istediğimiz tesislerimiz yoktu. Bu yıl Hayrabolu Belediyesi olarak güzel tesisimize kavuştuk. Tesisimize kavuşarak istediğimiz etkinlikleri artık rahatlıkla yapabiliyoruz. Bu organizasyonla 24 Kasım öğretmenler gününde emekli öğretmenlerimizle birlikte olmayı çok istiyorduk. Başkan Yardımcımız Necdet Hacet ve birkaç emekli öğretmenimizle bir araya gelerek, çalışmalar yaptılar. 

Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, emekli öğretmenlerle bir araya geldiği için mutluluk duyduğunu belirterek,” bizim için güzel bir organizasyon oldu. Saygıdeğer öğretmenlerimiz yıllardan beri emek koydular, mücadele verdiler. Burada çok önemli insanlar yetiştirdiler.  Başta Hayrabolu’nun ortaokulunun ve lisesinin kurulmasına emek sarf eden başta Sayın Sait Esircan öğretmenimiz, ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimiz olmak üzere ve gelemeyen tüm öğretmenlerimize ilçemiz halkı adına canı gönülden teşekkür ediyorum. Allah sizlerden razı olsun. İnşallah bundan sonra Hayrabolu Belediyesi olarak başka etkinliklerimizde de beraber olacağız. Çok büyük emekleriniz var bu emeklerinizden dolayı teşekkür ediyorum. 24 Kasım Öğretmenler gününüzü kutluyorum. İnşallah bu geleneği sürdüreceğiz ve hep beraber olacağız” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Uyan’dan Öğretmenlere Özel HediyeÖnceki Haber

Başkan Uyan’dan Öğretmenlere Özel Hediye

24 Kasım Öğretmenler Günü Ergene’de KutlandıSonraki Haber

24 Kasım Öğretmenler Günü Ergene’de Kutl...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar