Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Başkan Albayrak Hayrabolu’da STK’larla Bir Araya Geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Albayrak Hayrabolu’da STK’larla Bir Araya Geldi
Abone ol
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, çalışmalarını sürdürdüğü Hayrabolu ilçesinde gerçekleştirdiği incelemelerin ardından Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu ve içlerinde sivil toplum kuruluşları ile esnaf odalarının olduğu kurumlara ziyarette bulundu.
Özgür Köker 2

Başkan Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi Hayrabolu Hizmet Binası’ndaki makamında Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu ile bir araya gelerek ilçede devam eden ve tamamlanan yatırımlar ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

MESLEK ODALARINA ZİYARET

Başkan Albayrak daha sonra Hayrabolu Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ümit Gökmen, Hayrabolu Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Başoğul, Hayrabolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Başol ve Hayrabolu Ticaret Borsası Başkanı Süreyya Çiftçioğlu’nu ziyaret etti. Söz konusu ziyaretlerde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin hem Hayrabolu’da hem de il genelinde gerçekleştirdiği proje ve yatırımlar ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

“TEKİRDAĞ, TÜRKİYE’NİN ÖNDE GELEN SANAYİ KENTLERİNDEN”

Ziyaretler sonrasında açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ’ın Türkiye’nin önemli sanayi kentlerinden biri olduğunu belirterek “İlimiz önemli sanayi kuruluşlarını bünyesinde barındırıyor. Biz de Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak kurulduğumuz 2014 yılından bu yana gerçekleştirdiğimiz proje ve yatırımlarla sanayicilerimiz yanında olduk, gelecek dönemde göreve devam ettiğimiz takdirde kendilerine yine destek vermeye devam edeceğiz,” dedi.

“VATANDAŞLARIMZA DESTEKLERİNDE DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu’yla gerçekleştirdiği görüşme ile ilgili de konuşan Başkan Albayrak, “Biz tüm ilçelerimizin belediye başkanları ile olduğunu gibi Hayrabolu Belediye Başkanımız Fehmi Altayoğlu ile de uyum içinde çalışıyoruz. 2014 yılından bu yana hayata geçirdiğimiz projelerimiz ile Hayrabolu’nun çehresini değiştirdik. Ben bu süreçte vatandaşlarımıza bize destek oldukları için teşekkür ediyorum,” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nden Ulaşımda Büyük KolaylıkÖnceki Haber

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nden Ulaş...

Marmaraereğlisi'nde Ağaçlandırma ÇalışmasıSonraki Haber

Marmaraereğlisi'nde Ağaçlandırma Çalışma...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar