Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Asyaport'ta Dünya Gümrük Günü Etkinliği Gerçekleşti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Asyaport'ta Dünya Gümrük Günü Etkinliği Gerçekleşti
Abone ol
26 Ocak Dünya Gümrük Günü'nü kutlamak amacıyla, Türkiye'nin en büyük transit konteyner limanı ve dünyaya açılan ticaret kapısı Asyaport'ta tören düzenlendi. Gümrük çalışanlarını ve sektör paydaşlarını bir araya getiren bu özel gün coşkuyla kutladı.
Özgür Köker 2

Türkiye’de her geçen gün artan ticaret hacmi içinde dış ticaretin temel unsurlarından biri olan gümrük çalışanlarının emeklerini takdir etmek ve gümrük işleyişiyle ilgili farkındalığı artırmak çalışıldığı 26 Ocak Dünya Gümrük Günü, Türkiye'nin en büyük transit konteyner limanı olan Asyaport'ta çeşitli etkinliklerle kutlandı. Etkinlikler, öğleden sonra 15:00'te liman girişinde toplu fotoğraf çekimi ile başladı ve ardından yönetim binasında devam etti.

Törene Batı Marmara Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Akif Ertekin, Tekirdağ Gümrük Müdürü Cüneyt Çakaloğlu ve Tekirdağ Gümrük Muhafaza Kaçak Müdürü Fikret Yakut başta olmak üzere, Asyaport çalışanları ve gümrük muhafaza memurları katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Batı Marmara Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Akif Ertekin, Asyaport'a nazik davetleri için teşekkür ederek, “Asyaport'un Türkiye ekonomisine olan katkılarından büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Burada güvenli ve etkili bir ticaretimiz var. Bu yılki ticaret hacmimiz 17-18 milyar dolar civarında. Bu rakamın artmasında, bölgede gerçekleşen yaklaşık 1.5 milyon konteyner hareketinin önemli bir rolü bulunuyor. Bu hareketin büyük bir kısmı ise Asyaport'a ait.” ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmanın sonrasında plaket törenine geçildi. İlk plaket, Batı Marmara Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Akif Ertekin'e, Medlog Gümrük Hizmetleri Yöneticisi Belgin Yılmaz tarafından takdim edildi. Ardından, Tekirdağ Gümrük Müdürü Cüneyt Çakaloğlu'na Asyaport Teknik Hizmetler Müdürü Besim Dönmez ve son olarak Tekirdağ Gümrük Muhafaza Kaçak Müdürü Fikret Yakut'a MSC Liman Acente Hizmetleri Müdürü Volkan Aytaş tarafından plaket verildi. Plaket töreninin hemen ardından, pasta kesimi gerçekleştirilerek kutlama yapıldı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şampiyonun Kupasını Başkan Rasim Yüksel VerdiÖnceki Haber

Şampiyonun Kupasını Başkan Rasim Yüksel...

AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel OlduSonraki Haber

AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Ba...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar