Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel Oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel Oldu
Abone ol
AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı adayı belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’da Cüneyt Yüksel’in aday olduğunu açıkladı.
Özgür Köker 2

31 Mart yerel seçimlerinde Tekirdağ'dan aday Cüneyt Yüksel oldu. Bu gelişmenin ardından Cüneyt Yüksel hakkındaki araştırmalar hız kazandı. Peki, Cüneyt Yüksel kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan ve Yerel seçimlerde Ak Parti'yi Tekirdağ'da temsil edecek olan Cüneyt Yüksel, uzun yıllardır politikanın içinde olan bir isim. İşte, AK Parti Tekirdağ Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel'in biyografisi...

Tekirdağ’ın merkez Süleymanpaşa ilçesine bağlı Çanakçı köyü nüfusuna kayıtlı olan Cüneyt Yüksel, 1977 doğumludur.

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde inşaat sektöründe faaliyet gösteren bir şirketin sahibi olan Yüksel, Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler ve İşletme mezunudur.

Aktif siyasi hayatına Adalet ve Kalkınma Partisi’nde (AK Parti) başlayan Cüneyt Yüksel, AK Parti’de okul sorumluluğu, ilçe başkan yardımcılığı, il başkan yardımcılığı, ilçe başkanlığı ve belediye başkan aday adaylığı sürecine kadar da AK Parti’de Tekirdağ İl Başkanlığı görevinde bulunmuştur.

31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimlerde, Süleymanpaşa Belediye Başkanı seçilmiştir.Süleymanpaşa Belediye Başkanlığını başarlı bir şekilde yürüten Cüneyt Yüksel, yapılan pek çok ankette ilk sırada yer aldı. 

Yaşamı boyunca çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarında görev alan Yüksel, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeliği ve İnşaat Komitesi Başkanı olarak görev yapmış, halen Tekirdağ MÜSİAD üyesi olarak çalışmalarını sürdürmektedir.

Yüksel, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Asyaport'ta Dünya Gümrük Günü Etkinliği GerçekleştiÖnceki Haber

Asyaport'ta Dünya Gümrük Günü Etkinliği...

Başkan Serkan Bezgin kulüpler birliği toplantısına katıldıSonraki Haber

Başkan Serkan Bezgin kulüpler birliği to...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar