Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

AK Parti İl Başkanı Mestan Özcan: “Malkara’mız İçin Canla Başla Çalışacağız”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Parti İl Başkanı Mestan Özcan: “Malkara’mız İçin Canla Başla Çalışacağız”
Abone ol
AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, beraberindeki İl ve İlçe yöneticileriyle birlikte Malkara’da pek çok ziyaret ve toplantı gerçekleştirdi.
Özgür Köker 2

Mestan Özcan ve beraberindekiler Malkara ziyareti öncesi ilk olarak SGK Haftası etkinlikleri çerçevesinde SGK İl Müdürü Fatma Derya Alan’ı ziyaret ederek, burada bir toplantı gerçekleştirdiler.

Ziyaretlerine Malkara’da devam eden İl Başkanı Mestan Özcan, İlçe Spor Müdürü Remzi Barış ve İlçe Başkanı Gökhan Şentürk ile birlikte, Malkara’da yapımı devam eden Gençlik Merkezi inşaatında incelemelerde bulundular.

Mestan Özcan burada; “Tekirdağ'ımızın her noktasında gençlerimizin faydasına olan her türlü yatırıma hız kesmeden devam ediyoruz” şeklinde bir açıklamada bulundu.

İl Başkanı Özcan ve beraberindekiler daha sonra yakın zamanda ağabeyi ve ablası vefat eden Uysal Madencilik Sahibi Sayın Cengiz Uysal’a başsağlığı ziyaretinde bulundular.

Mestan Özcan ve ekinin bir sonraki durağı Tekirdağ Toprak Mahsulleri Ofisi Malkara Şubesi oldu. Burada Şube Müdürü Bihter Demiral ile bir toplantı gerçekleştiren İl Başkanı, TMO'nun Tekirdağ’daki faaliyetleri hakkında bilgi alarak, çiftçilerin katkılarıyla üretilen ürünleri inceledi.

Bu ziyaretin ardından Mestan Özcan Malkara sokaklarında vatandaşlarla buluşup, esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. İl Başkanı burada “Malkara'mız bizim için çok önemli. İlçemizin her konuda gelişmesi ve kalkınması için çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde bir açıklama yaptı.

Mestan Özcan ve beraberindekiler daha sonra Malkara Ticaret Borsası Başkanı Atila Ayaz'ı ziyaret ederek, İlçenin ekonomik faaliyetleri ve açıklanan buğday fiyatları hakkında bir toplantı gerçekleştirdiler. Daha sonra Alaybey Mahallesi Muhtarı Erhan Şeker ile bir görüşme gerçekleştiren İl Başkanı Özcan mahallede birtakım incelemelerde bulundu.

İl Başkanı Mestan Özcan ve ekibi Malkara’da birçok mahalleye de ziyaretler gerçekleştirdiler. Sırasıyla Balabancık Mahallesi Muhtarı Nejat Engin, Çimendere Mahalle Muhtarı Tolga Güngör, Sağlamtaş Mahalle Muhtarı Ramazan Ersoy ve Mahalle Başkanı Selçuk Tekin Ersoy ile bir araya gelen heyet, mahallelerin genel durumu ve ihtiyaçları hakkında görüşmeler gerçekleştirdiler. Mestan Özcan ayrıca mahalle sakinleriyle de yakından ilgilenerek, taleplerini dinledi.

Mestan Özcan, İl ve İlçe yöneticileri Sağlamtaş Mahallesinde, mahalle sakinlerinin de katılımlarıyla İlçe Yürütme Kurulu Toplantısını gerçekleştirdiler. Toplantı sırasında Mestan Özcan “Bugünkü ziyaretlerimizde dersimize iyi çalışmak üzere notlarımızı aldık. Malkara’mız ve 11 ilçemiz için de canla başla çalışacağız” şeklinde bir mesaj verdi.

Mestan Özcan son olarak Bıyıkali Mahalle Muhtarı Mestan Aslan ile bir görüşme gerçekleştirerek, mahallenin ihtiyaçları hakkında bilgi edindi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
19 Mayıs 1919 Zafere Giden Yolda Atılan En Önemli AdımdırÖnceki Haber

19 Mayıs 1919 Zafere Giden Yolda Atılan...

Vali Aziz Yıldırım'ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı MesajıSonraki Haber

Vali Aziz Yıldırım'ın 19 Mayıs Atatürk’ü...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar